Επιστροφή στα Πεύκα για τον Λευκαδίτη

lefkaditis-pefkaΤη φανέλα των Μαχητών θα φορέσει ξανά ο Σπύρος Λευκαδίτης καθώς ο νεαρός φόργουορντ επέστρεψε στα Πεύκα έπειτα από ένα χρόνο.

Αναλυτικά:

«Επιστροφή στα παλιά του λημέρια για τον Σπύρο Λευκαδίτη.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την ομάδα, ο νεαρός forward ξαναγύρισε στην ομάδα με την οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής το 2013-4. Ο Σπύρος πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με τα χρώματα του Φίλιππου Βεροίας και φέτος που τα Πεύκα ανέβηκαν με τη σειρά τους στην ίδια κατηγορία, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Μαχητές Δόξας.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα σήμερα στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα καθώς συνάντησε πολλούς παλιούς συμπαίκτες τους και φυσικά τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη με του οποίου το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι εξοικειωμένος και έτσι γρήγορα μπήκε στο κλίμα των προπονήσεων. Ο Σπύρος σαφώς πιο έμπειρος φέτος, με παραστάσεις από ένα γεμάτο πρωτάθλημα στην Α2, αναμένεται να δώσει μάχες κάτω από τις 2 ρακέτες αλλά και λίγο πιο έξω λογω του καλού του σουτ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε μια χρόνια με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».