Επιστροφή στην Χαλκίδα για τον Κιάκη…

Σε γνώριμα μέρη επιστρέφει ο νεαρός Άγγελος Κιάκης, ο οποίος μετά το πέρασμά του από τον Δούκα, γυρίζει να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της πόλης του! Ο 19χρονος παίκτης είχε “κερδίσει” την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτηρίων σε πολύ νεαρή ηλικία και μόλις στα 16 του είχε “μετακομίσει” στην Αθήνα, κατακτώντας με το εφηβικό του Δούκα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.

Η ανακοίνωση της επιστροφής του Κιάκη από την Χαλκίδα αναφέρει:

“Ο Χαλκιδαίος Άγγελος Κιάκης στην ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ BC

Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χαλκιδαίο φέρελπι αθλητή, Άγγελο Κιάκη, ο οποίος επιστρέφει στην πόλη του και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Εύβοιας.

Ο Άγγελος Κιάκης γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1999 (19χρ.) κι έχει ύψος 1.82μ. Ο νεαρός γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Α.Ε. Έξω Παναγίτσας και της ΑΓΕΧ όπου έδειξε αμέσως το πολύπλευρο ταλέντο του. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες κι έτσι σε ηλικία 16 χρονών μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του Δούκα.
Στα τρία χρόνια που έμεινε στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, κατάφερε να πανηγυρίσει τη σεζόν 2016-17 την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. Σε προσωπικό επίπεδο η μεγαλύτερη διάκριση της πορείας του ήταν η κλήση του στην Εθνική Εφήβων το 2016 από τον, τότε, Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Ελευθεριάδη.

Του ευχόμαστε μια υγιή μπασκετική χρονιά. Άγγελε, καλώς επέστρεψες στην πόλη σου…”.

.
Διαβάστε ακόμη…