Επιστροφή στις νίκες θέλει η Καρδίτσα

Η αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας έχει σημειωθεί στο πρόγραμμα της Καρδίτσας με δίπλα του μόνο ένα αποτέλεσμα: τη νίκη. «Πρέπει να νικήσουμε», «πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα», λένε στην Καρδίτσα που ψάχνουν τη χαρά ενός νικηφόρου αποτελέσματος από την 3η αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Κι εκείνο που θέλουν στην Καρδίτσα είναι να «χτίσουν» απόσταση από τη ζώνη των πλέι άουτ και να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, την είσοδο στα πλέι οφ.

Η προσοχή, λοιπόν όλων έχει επικεντρωθεί στο ματς του Σαββάτου, απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, με το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει, τη μαχητικότητα και το πείσμα σε κάθε αγώνα. Βασικό ζητούμενο για την Καρδίτσα είναι να εμφανιστεί πλήρης στο παρκέ και έτοιμη για τον αγώνα του Σαββάτου, να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα τραυματισμών την ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν και να διεκδικήσει με αυξημένες πιθανότητες, το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναβολή στον ετήσιο χορό του Α.Σ.Κ.

Όπως ανακοινώθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, ο ετήσιος χορός του Α.Σ.Καρδίτσας KSD αναβάλλεται, στα πλαίσια του γενικότερου κλίματος πρόληψης και προστασίας. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.