Επιστροφή στον Έσπερο Καλλιθέας για τον Γιώργο Βλασσόπουλο

Σε γνώριμα… λημέρια επιστρέφει ο Γιώργος Βλασσόπουλος, καθώς συμφώνησε με τον Έσπερο Καλλιθέας. Ο 29χρονος γκαρντ που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τη ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ ήταν και πάλι μέλος του Εσπέρου, προ τετραετίας.

vlassopoulos_esperos_kallitheasΓια τη νέα σελίδα της καριέρας του στον Έσπερο, αλλά και την ΦΕΑ ο 29χρονος παίκτης μίλησε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας. «Η επιλογή μου να φύγω από ένα σωματείο σαν την ΦΕΑ ήρθε γιατί ήθελα να συνεχίσω να παίζω στις εθνικές κατηγορίες κι αν αυτό δεν γινόταν, ήθελα να επιστρέψω στο… σπίτι μου στον Έσπερο», δήλωσε ο Βλασσόπουλος και πρόσθεσε αναφερόμενος στον τεχνικό της ομάδας της Καλλιθέας Αντώνη Μάνζαρη: «Η εμπιστοσύνη που φαίνεται να μου έχει ο προπονητής σε συνδυασμό με την πιθανότητα η ομάδα να αγωνίζεται στην Γ’ εθνική την επομένη σεζόν, με έκαναν να συμφωνήσω, καθώς και το γεγονός ότι εδώ με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε χρόνια».

Και πώς να μην γνωρίζεται άλλωστε, αφού είναι γέννημα θρέμμα Καλλιθεάτης, ενώ το γήπεδο του Έσπερου απέχει μόλις 10 λεπτά από το σπίτι του με τα πόδια!

«Ευχαριστώ όλους στη ΦΕΑ για τη γεμάτη χρονιά»

Σε ό,τι αφορά την ΦΕΑ ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΦΕΑ για αυτή τη γεμάτη χρονιά που παρ’ όλες τις ελλείψεις εξ αρχής, και εν συνεχεία με τους τραυματισμούς το παλέψαμε όλοι μαζί. Με το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα, αλλά και την στήριξη που μας παρείχε η διοίκηση ψυχολογική και υλική. Τους coach Κοσμιδη και τον βοηθό του Τσούφη που είχαν όλη την καλή διάθεση να μας καθοδηγήσουν και να μας στηρίξουν σαν να ήμασταν παιδιά τους και τους φίλους-συμπαίκτες και να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν με υγεία, ωραίο μπάσκετ και επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες».