Επιστροφή στον Δούκα για τον Τζελάλη

Τρία χρόνια μετά, ο Γιώργος Τζελάλης επιστρέφει στον Δούκα, με τα «Εκπαιδευτήρια» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 21χρονου γκαρντ.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή του αθλητή Γιώργου Τζελάλη στο έμψυχο δυναμικό της ανδρικής – πλέον – ομάδας!!!

Ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής πρόλαβε να πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα ΕΣΚΑ και ένα Αργυρό Πανελλήνιο Μετάλλιο με την Παιδική ομάδα του Συλλόγου μας καθώς και δύο δεύτερες θέσεις σε επίπεδο ΕΣΚΑ με την Εφηβική ομάδα, πριν βρεθεί στην άλλη άκρη του ατλαντικού για σπουδές και μπάσκετ τα τρία τελευταία χρόνια!!!

Έτσι, η ομάδα του Κώστα Αγγέλου προσθέτει ακόμη έναν πρωταθλητή με τις ομάδες υποδομών στις τάξεις της δημιουργώντας σιγά σιγά ένα δυνατό, νεανικό και φιλόδοξο σύνολο…

Σχετικά με την επιστροφή του στην οικογένεια του ΑΣΕΔ, ο Γιώργος Τζελάλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Δούκα μετά από 3 χρόνια στην Αμερική. Με τη φανέλα αυτή έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές καθώς με την ομάδα του παιδικού έχουμε αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητές Αθήνας και κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενώ και με τη την ομάδα του εφηβικού έχουμε κατακτήσει δύο φορές τη δεύτερη θέση στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα. Οι στόχοι μας για φέτος είναι να δώσουμε το 100% για το καλό της ομάδας και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Προσωπικός μου στόχος είναι να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα πλέον σε επίπεδο αντρικού όσο περισσότερο μπορώ…».

Όσο αφορά στην εμπειρία της Αμερικής, ανέφερε: «Τα τρία τελευταία χρόνια ήμουν στην Αμερική για σπουδές στο St. Thomas University (Florida) όπου σπούδασα Business Management & Economics και ταυτόχρονα αγωνίστηκα στην ομάδα του Πανεπιστημίου. Οι εμπειρίες που αποκόμισα σίγουρα θα με βοηθήσουν στην νέα μου αρχή με την αντρική ομάδα του Συλλόγου μας…»

Η διοίκηση του Συλλόγου μας καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια των «μπλε» και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!!!».