Από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, βρέθηκαν στο Δειλινό και τώρα ήρθε η ώρα της επιστροφής στα… πάτρια γι’ αυτούς εδάφη! Ο λόγος για τους Γιώργο Αντωνογιαννάκη και Γιάννη Γουμενάκη, οι οποίοι αφήνουν το Δειλινό για να ενισχύσουν τους “κτρινόμαυρους” στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη έχει ως εξής:

“Την ομάδα μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην επιστροφή της στη Γ’ Εθνικής κατηγορία θα ενισχύσουν οι Γιώργος Αντωνογιαννάκης και Γιάννης Γουμενάκης.
Αμφότεροι είναι αθλητές οι οποίοι «γαλουχήθηκαν» υπό τις οδηγίες του Γιάννη Βισκαδουράκη και προέρχονται από τις Ακαδημίες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, επιστρέφουν στον σύλλογο προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Γιώργος Αντωνογιαννάκης είναι γεννημένος το 1997, έχει ύψος 200 cm, αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Ηράκλειο Ο.Α.Α. και Α.Ο. Δειλινό. Ο Γιαννης Γουμενάκης είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 185 cm, αγωνίζεται στις θέσεις 1, 2 και έχει παίξει σε Ηράκλειο Ο.Α.Α. και Α.Ο. Δειλινό.
Η επιτροπή μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ καλωσορίζει τους δύο αθλητές και ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο. Δειλινό και τον πρόεδρό της Γιώργο Χιωτάκη για την άριστη συνεργασία”.