Επιστροφή στο “μπασκετικό σπίτι” του για τον Γιάννη Ευθυμίου

Το τέλος των σπουδών του στο Βόλο, βρίσκει τον Γιάννη Ευθυμίου να επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λαμία και μαζί στο “μπασκετικό σπίτι” του, τον Έσπερο. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο ανακοίνωσαν την επιστροφή του δυναμικού power forward, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη front line της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΥ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στο “μπασκετικό του σπίτι” του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.
Ο δικός μας αθλητής Γιάννης Ευθυμίου τελείωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Βόλου και τέθηκε στην διάθεση της ομάδας μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ενόψει του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Ο Γιάννης έχει γεννηθεί το έτος 1995, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται στην θέση του power forward.
Έχει αγωνιστεί πριν τις σπουδές του σε όλα τα τμήματα του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.
Αποτέλεσε βασικό μέλος της ανδρικής ομάδος που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, και όλα τα φοιτητικά του χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες της πόλης έδρας του Πανεπιστημίου του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τον καλωσορίζει για την επιστροφή του στην αθλητική οικογένεια της ομάδας μας, του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.