Επιστροφή του Γιάννη Ιωαννίδη στην προπονητική!

ioannidis ae santorinisΈβαλε τη φόρμα του, άφησε λίγο παράμερα τις πολιτικές συζητήσεις κι επέστρεψε στο χώρο που αγαπά περισσότερο από κάθε τι άλλο. Ο λόγος για τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει αφήσει τα βουλευτικά έδρανα, όμως το μπάσκετ αποτελεί πάντοτε μέρος της καρδιάς του κι έτσι για ένα ολόκληρο τρίωρο ο “Ξανθός” φόρεσε τις φόρμες και μπήκε στο παρκέ για να προπονήσει…

Οι παίκτες της ΑΕ Σαντορίνης ήταν οι τυχεροί, που επί ένα ολόκληρο τρίωρο άκουσαν – δίχως μάλιστα να γκρινιάξουν ούτε δευτερόλεπτο – τόσο τη θεωρία, όσο και την πρακτική του Έλληνα προπονητή, ο οποίος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του συλλόγου της Σαντορίνης και για ένα διήμερο βρίσκεται στο όμορφο κυκλαδικό νησί. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της επίσκεψής του εκεί ο «Ξανθός» έβαλε τη φόρμα του και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΠΠΟΣ βγαίνοντας μετά από… τρεις ώρες θεωρίας και πράξης, αποδεικνύοντας πως οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται!!!

Στη συνέχεια ο «Ξανθός» έδωσε το παρόν στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση προς τιμήν του και μάλιστα ήταν εκείνος που έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ανδρικού τμήματος. Το Δ.Σ., τα προπονητικά τιμ, οι παίχτες καθώς και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ της Σαντορίνης δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Έλληνα προπονητή για την επίσκεψη του στο νησί, αλλά και για γνώσεις που μοιράστηκε μαζί τους, οι οποίες όπως επισημαίνουν «…θα αποτελέσουν εφόδιο για όλους».