Επιτυχημένη επέμβαση για Μητρόπουλο

mitropoulos-akisΣε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Ακης Μητρόπουλος. Η Ενωση με ανακοίνωσή δεν αναφέρει κοινότυπες ευχές τονίζοντας την υπερηφάνεια που νιώθει για το γεγονός πως ο Μητρόπουλος ανήκει στο δυναμικό της.
Υπενθυμίζεται ότι ο γκαρντ της Ενωσης τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου. 

Αναλυτικά:

«Φράση που περιγράφει ακριβέστατα τα συναισθήματά μας για την ομολογουμένως υπερπολύτιμη νίκη στο Αίγιο την περασμένη Κυριακή 15/02/15.

Ένα απίστευτο φινάλε με σουτ 3 πόντων στην εκπνοή του αγώνα. Ένα σουτ που μας έστειλε στον μπασκετικό παράδεισο αλλά αμέσως μετά τους πανηγυρισμούς, το μυαλό όλων έτρεξε στον ΑΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

Η εικόνα του αθλητή μας να σφαδάζει στο παρκέ στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα του αγώνα με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, μάλλον θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη. Είναι από τις στιγμές που όλα θαμπώνουν, όλα χάνουν το νόημά τους, όλα ξεθωριάζουν…
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο – το οποίο να σημειωθεί έφτασε σε ελάχιστο χρόνο- στο νοσοκομείο Αιγίου όπου παρασχέθηκε η απαιτούμενη ιατρική μέριμνα! Οι συμπαίκτες του πιστοί στον κώδικα του αθλητή, συνέχισαν τον αγώνα και φυσικά αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο συναθλητή τους.
Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη έδειξε ότι η ζημιά ήταν στους επιγονατιδικούς τένοντες που υπέστησαν ολική ρήξη, με μόνο παρήγορο νέο ότι χιαστοί, μηνίσκος και πλάγιοι σύνδεσμοι είναι ανέπαφοι…
Ο ΑΚΗΣ υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση μοσχεύματος, αναρρώνει ήδη από αυτήν και τώρα βιώνει τη δύσκολη περίοδο της αποθεραπείας.
Όσοι έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση κατανοούν το πόσο επώδυνο-όχι από σωματικό πόνο-είναι ένας ΑΘΛΗΤΗΣ να αναγκάζεται σε ακινησία. Το αίσθημα της απότομης αλλαγής της ζωής του!
Κακά τα ψέματα, όλοι ξέρουμε ότι ο ΑΘΛΗΤΗΣ εκπαιδεύεται να νιώθει ΔΥΝΑΤΟΣ, ΑΦΟΒΟΣ και πολλές φορές ΑΤΡΩΤΟΣ! Αυτά τα χαρακτηριστικά κλονίζονται σε μία μετεγχειρητική περίοδο…

ΑΚΗ δεν θα σου πούμε κοινότυπες ευχές! Δεν θα σου μεταφέρουμε αισθήματα συμπόνοιας και λύπης. Δεν θα σε περιβάλλουμε με προστατευτικό μανδύα.

Απλά, γεμάτοι υπερηφάνεια που είσαι αθλητής μας, σου λέμε “ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Π Α Ν Τ Α ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΠΙΟ Δ Υ Ν Α Τ Ο Σ”

Σε περιμένουμε………….».