Επτά ανανεώσεις έκανε ο Ηλυσιακός

Η απόκτηση του Αντώνη Φώτση τάραξε τα νερά στην Α’ ΕΣΚΑ. Δεν ήταν πάντως και η μόνη κίνηση που έκανε το καλοκαίρι ο Ηλυσιακός, ο οποίος κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού και δηλώνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑ.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των Ιλισίων, κράτησε επτά παίκτες από την περσινή χρονιά (Βαρσάμο, Σουρβατζή, Ζευκιλή, Αντωνόπουλο, Τσούπρο, Τρίχα και Τσιαμπά), ενώ προώθησε στην ανδρική ομάδα και τρεις παίκτες από το εφηβικό τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την περσινή επιτυχία, όπου η ομάδα μας παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα και στα περισσότερα παιχνίδια όμορφο μπάσκετ, ήταν λογικό να παραμείνουν στην ομάδα αρκετοί αθλητές. Η θέληση του κόουτς, Θανάση Θωμόπουλου, υλοποιήθηκε στον μέγιστο βαθμό, καθώς η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο ίδιος, κατάφεραν να ανανεώσουν και τους επτά παίκτες που ήθελαν, ως βασικό κορμό για φέτος.

Ξεκινάμε με τους αρχηγούς της ομάδας, Λευτέρη Βαρσάμο (33, 1.90, PM) και Ηλία Σουρβατζή (31, 1.92, SG), συνεχίζουμε με τους εκπληκτικούς την περσινή χρονιά, Βασίλη Ζευκιλή (33, 2.04, PF/C) και Αντώνη Αντωνόπουλο (28, 1.94, SF), και κλείνουμε με το μέλλον της ομάδας, Δημήτρη Τσούπρο (21, 2.00, PF/C), Νικόλαο Τρίχα (19, 1.93, G) και Θοδωρή Τσιαμπά (18, 1.85, PM).

Επίσης, προωθούνται στην πρώτη ομάδα οι έφηβοι μας, Χρήστος Κουρκουτσάκης (18, 1.80, PM), Μαρίνος Φουστέρης (18, 1.98, C) και Χρηστος Αγγελόπουλος (19, 1.92, F )».