Ερμής Πειραιά και Φάρος έγιναν… ένα!

Δύο πρωταθλητής ένωσαν τις δυνάμεις τους και πλέον από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται μαζί στη Γ΄εθνική. Ο Ερμής Πειραιά (πρωταθλητής Β΄ΕΣΚΑΝΑ) και ο Φάρος Κερατσινίου (πρωταθλητής Α’ ΕΣΚΑΝΑ) έδωσαν τα χέρια και έτσι οι δύο ομάδες συγχωνεύτηκαν…

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερμής Πειραιά έπειτα από διαπραγματεύσεις πολλών ημερών και ύστερα από σοβαρή σκέψη ανακοινώνει την συγχώνευσή του με τον Φάρο Κερατσινίου. Σκοπός της συγχώνευσης ήταν η μετακίνηση μας από το «Σαλπέας» -και όχι να αποφύγουμε να αγωνιστούμε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ- και αυτός αποτέλεσε τον κυριότερο λόγο της. Μελετήσαμε αρκετά την πρόταση του κ. Βαγγέλη Τσάπα, ο οποίος είναι ένα σοβαρός παράγοντας και μοιράζεται τα ίδια όνειρα και φιλοδοξίες με εμάς και τον ευχαριστούμε θερμά.

Στόχος της ομάδας, ακόμα και από όταν αγωνιζόταν στην Δ’ ΕΣΚΑΝΑ, ήταν να βρεθεί στην Α1 και με αυτήν την κατεύθυνση συνεχίζουμε να βαδίζουμε. Οι κινήσεις που έχουμε κάνει, όπως π.χ η στροφή προς τις ακαδημίες, έχουν κάνει τον κόσμο να μας εμπιστευτεί ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Φάρο Κερατσινίου.

Είναι πρώτη φορά που δύο πρωταθλήτριες ομάδες συγχωνεύονται και από εδώ και πέρα μας περιμένει πολλή δουλειά, καθώς τη νέα σεζόν θα αγωνιζόμαστε στην Γ’ Εθνική και θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Πειραιά».