3on3 WestSide HoopsΤο 3on3 WestSide Hoops έρχεται για δεύτερη χρονιά και υπόσχεται πολλά! Στο προηγούμενο τουρνουά, έλαβαν μέρος 30 ομάδες και παίκτες όπως οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σωκράτης Ψαρόπουλος, Τάσος Αντωνάκης, Γιώργος Παπαδιονυδίου, Σάκης Γεωργοπαπαδάκος, Γιάννης Δημάκος, Σπύρος Μοτσενίγος και Στέλιος Χάλαρης, το τουρνουά επανέρχεται στις 25-26 Ιουνίου στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας με τη φιλική συνεισφορά του σωματείου ΝΕΦΟ Νικηφόρος.

Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι αυτές των Ανδρών και των under 19, θα υπάρξουν διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων, αλλά και χρηματικά έπαθλα.
Για την κατηγορία των εφήβων το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30 ευρώ ανά ομάδα ενώ για την κατηγορία των ανδρών στα 40 ευρώ ανά ομάδα.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως τις 20 Ιουνίου και γίνονται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα από αυτόν εδώ τον σύνδεσμο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6976976821, ή να μπουν στη σελίδα του τουρνουά στο facebook //www.facebook.com/3on3WestSideHoops2016/