ΕΣΚΑΒΔΕ: “Μπουρλότο” από καταγγελία κατά των Ιπποτών Κέρκυρας!

Τα πάνω-κάτω και “μπουρλότο” στα play off της ΕΣΚΑΒΔΕ βάζει καταγγελία που έχει γίνει κατά των Ιπποτών Κέρκυρας. Μία καταγγελία, η οποία μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ και να διαφοροποιήσει τα δεδομένα, όσον αφορά την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο και θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στη Γ’ εθνική.

Όπως αναφέρει το ioanninabasket.gr σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του, δύο ομάδες που αγωνίζονται στο μίνι πρωτάθλημα των playoff, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν προβεί σε επίσημη καταγγελία εναντίον της ομάδας των Ιπποτών Κέρκυρας. H καταγγελία υποστηρίζει πως αθλητής της ομάδας από το νησί των Φαιάκων αγωνίζεται με άλλη ηλικία από αυτή που αναγράφεται στο δελτίο του, συν το γεγονός ότι το δελτίο του ανήκει σε άλλη ομάδα (απ’ όπου και κατάγεται ο συγκεκριμένος αθλητής), κάτι το οποίο αποτελεί παραβίαση των κανονισμών συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει τις προσεχείς μέρες. Αν όμως η παραπάνω καταγγελία αποδειχθεί ως βάσιμη, αναμένεται να υπάρξει τιμωρία για την ομάδα των Ιπποτών, που ίσως τους στερήσει ακόμη και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Σε εξέλιξη τα play off 

Εν αναμονή, πάντως της εξέλιξης της υπόθεσης, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα play off της ένωσης, με τους Ιππότες Κέρκυρας να παραμένουν πρωτοποόροι, παρά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε εις βάρος τους η ΓΕ Αγρινίου. Οι αγρινιώτες σταμάτησαν το σερί του συλλόγου της Κέρκυρας, επικρατώντας με 77-63 και δίνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο στον ΣΚ Ιωάννινα. Που νίκησε με 86-75 τον ΑΟ Βόνιτσας και βρίσκεται μία ανάσα από τους Ιππότες. Ο ΣΚ Ιωάννινα έχει πλέον στραμμένο το βλέμμα του τόσο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Αγρίνιο, όσο και στην εκδίκαση της καταγγελίας, προκειμένου να βρεθεί στη Γ’ εθνική!

Τα αποτελέσματα των play off
Α’ ΓΥΡΟΣ

1η Αγωνιστική

Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 76 – 83
Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ 76 – 59

2η Αγωνιστική

Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ – Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ 72 – 75
ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 67 – 60

3η Αγωνιστική

Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 66 – 63
Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 77 – 78

Β’ ΓΥΡΟΣ

1η Αγωνιστική

ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ 69-62
Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ – Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 79-73

2η Αγωνιστική

Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ 86 – 75
Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 77 – 63

3η Αγωνιστική (13/5)

Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η Βαθμολογία
ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 9
Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ 8
Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 7
Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ 6