Η δύναμη έχει γίνει… συνήθεια για τους παίδες του Προμηθέα, οι οποίοι έκαναν το 3peat συνεχίζοντας μάλιστα το αήττητο σερί τους! Οι μικροί του Προμηθέα κατέκτησαν τον 3ο σερί τίτλο του, επικρατώντας των Νέων Εσπέρου ΑΟΠΑ με 83-525 και πανηγυρίζοντας έτσι με τον πλέον ιδανικό τρόπο την ολοκλήρωση της σεζόν.

Το… κοντέρ του Προμηθέα γράφει 78-0 την τελευταία τριετία στους αγώνες της ΕΣΚΑ-Η, δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Το οποίο μάλιστα μπορεί να αποκτήσει μία άλλη διάσταση για τους νεαρούς αθλητές του Ανδρέα Κεσαπίδη, που είναι πολύ κοντά στο να πετύχουν την κατάκτηση του 2ου σερί double τους σε παιδικό και εφηβικό στην Ένωση. Οι παίδες και οι έφηβοι του Προμηθέα μετρούν 99 αγώνες αήττητοι στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η τα τελευταία δύο χρόνια, με την εφηβική ομάδα να βρίσκεται μία ανάσα από την… κατοστάρα!

Την Τρίτη 4 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στο γήπεδο της Παναχαϊκής η εφηβική ομάδα θα έχει αυτή την ευκαιρία να “πιάσει” τις 100 νίκες 100, σφραγίζοντας μάλιστα και το double. Προς το παρόν εκείνοι που πανηγύρισαν με την ψυχή τους ήταν οι παίδες του συλλόγου, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην κατηγορία τους.