ΕΣΚΑ: Μείωσαν τη σειρά οι Παίδες του Δούκα

Απίστευτο ήταν το παιχνίδι από τη σειρά των τελικών του παιδικού πρωταθλήματος με τον Δούκα να φεύγει τελικά από το κλειστό της Τζον Κέντεντυ με το «διπλό» επί του Περιστερίου, αφού προηγουμένως χρειάστηκαν δύο παρατάσεις, μειώνοντας τη σειρά σε 2-1. 

Το Περιστέρι με όπλο τα σου κοντά στο καλάθι είχε σταθερό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έφτασε και τους εννέα πόντους. Ομως στην επανάληψη, ο Δούκας βελτίωσε την άμυνά του και με τρία συνεχόμενα τρίποντα  (σε αντίθεση με το Περιστέρι που πέτυχε δύο σε όλο το ματς) και σε συνδυασμό με την η ολιγόλεπτη απουσία του ψηλού, έφερε το ματς στα ισια (47-47 στο 29′) για να περάσει στη συνέχεια μπροστά ακόμα με 56-47 το 33′. Σε εκείνο το σημείο, με πρωτεργάτη τον Μαλιά το Περιστέρι απάντηε γρήγορα μειώνοντας σε 57-58, ενώ το σουτ του Μαλιά ήταν αυτό που έστειλε το ματς στην παράταση. 

Εκεί και πάλι, ο Δούκας πήρε προβάδισμα, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει καθώς το Περιστέρι με ένα απίστευτο buzzer beater του Βαγγέλη Σελούλη έστειλε το ματς στη δεύτερη περίοδο. Εκεί και πάλι τα ηνία, πήρε ο Δούκας πήρε το προβάδισμα με 80-79, ο Μέλιος με 2/2 βολές έκανε το 81-80 με 17΄΄ αλλά ο Δούκας τελικά πέτυχε στη συνέχεια το κρίσιμο σουτ παίρνοντας έτσι και τη νίκη. 

Επόμενο ραντεβού είναι την Δευτέρα (1/04) και ώρα 20:30.