Δυναμικό είναι το… μπάσιμο του Έσπερου Λαμίας στο μεταγραφικό παζάρι, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να δείχνουν διάθεση για δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας. Έτσι μετά τις ανανεώσεις από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό ο σύλλογος ετοιμάζει το “μπαμ” με την προσθήκη στο ρόστερ του Παναγιώτη Κατράνα!!!

Ο έμπειρος φόργουορντ που την τελευταία τετραετία ήταν στο ρόστερ της Κύμης, είχε σημαντική συνεισφορά στις τρεις συνεχόμενες ανόδους της ομάδας από την Γ΄ Εθνική στην Α1 κατηγορία. Η συνεισφορά του ήταν σημαντική στην ομάδα της Κύμης, αλλά δεν είναι μόνο οι αγωνιστικές του επιδόσεις εντός παρκέ που έπαιξαν ρόλο στους ιθύνοντες του Έσπερου Λαμίας, ώστε να προσεγγίσουν τον Κατράνα. Ο χαρακτήρας του τρικαλινού φόργουορντ και το γεγονός ότι ήταν ένας από τους πλέον αγαπητούς παίκτες της Κύμης και των φίλων της καταδεικνύει το ήθος του, στοιχείο που κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να προχωρήσουν οι επαφές μαζί του. Πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να πετύχει ο Έσπερος Λαμίας το “μπαμ” ενόψει της νέας σεζόν…

Εν αναμονή πάντως της ολοκλήρωσης του… “μπαμ”, οι διοικούντες τον Έσπερο Λαμίας προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με δύο ακόμη παίκτες της περασμένης σεζόν. Ο λόγος για τους Γιάννη Τριανταφυλλίδη και Νίκο Μπερτσιμά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους σούτινγκ γκαρντ, Γιάννη Τριανταφυλλίδη και Νίκο Μπερτσιμά.
Τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.

Του Ιωάννη Νοταρά