niki-amarousiou-omadikiΠανέτοιμη για την αυριανή (4/12, 19:30) μεγάλη “μάχη” στο “Σαλούν” με τον ιστορικό Παπάγο είναι η Νίκη Αμαρουσίου!

Ο Μιχάλης Ραχωβίτσας και ο άμεσος συνεργάτης του Χριστόφορος Γιατράκος είχαν αρκετό χρόνο (σ.σ. λόγω της “μεταφοράς” του ματς τρεις ημέρες αργότερα) να προετοιμάσουν -σε όλους τους τομείς- όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες τους εν όψει του σπουδαίου από κάθε άποψη αγώνα με τους “στρατηγούς”, που παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό -και όχι μόνο- ενδιαφέρον, ενώ είναι εκείνος με τον οποίο θα πέσει και η αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Η Νίκη είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, με το ηθικό ανεβασμένο έπειτα από τις διαδοχικές νίκες με Καλαμάτα ’80 και Έσπερο ΑΟΠΑ, ωστόσο οι απουσίες δεν λείπουν από το “στρατόπεδο” της ομάδας μας. Οι Κώστας Μαύρος, Γιάννης Τσέκενης, Νίκος Γάτος και Νίκος Μητρόπουλος δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν τις προσπάθειες των “κυανέρυθρων”, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Τώρα, όσον αφορά στο αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων ή όχι, αυτό θα γίνει γνωστό λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης (σ.σ. πρωί με μεσημέρι Τετάρτης 4/12), αφού μετά τις εργασίες που έγιναν στο κλειστό του Παπάγου τις προηγούμενες ημέρες (σ.σ. που είχαν ως αποτέλεσμα και την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του ματς) η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής ναι μεν έδωσε προφορικά το ΟΚ στους ανθρώπους του ΑΣ Παπάγου, ωστόσο αναμένεται και η -απαραίτητη- επίσημη ενημέρωση για το αν θα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους…