Ευθείες βολές κατά του προέδρου από τους παίκτες!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα παίκτες του Προμηθέα Χαλανδρίου υπογράφουν ανακοίνωση με την οποία βάλουν κατά του προέδρου της ομάδας. “Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως στην πορεία αυτή δεν ήσουν πουθενά”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο, με το οποίο εξηγούν τους λόγους που αναζητούν τη νέα μπασκετική τους στέγη.

selfie_promitheas_chalandriou“Δεν είναι τυχαίο πως κανείς δεν θέλει να θυμάται πλέον όλα τα χρόνια εκεί (σ.σ. στον Προμηθέα Χαλανδρίου), αντιθέτως να τα ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα”, αναφέρεται σε άλλο σημείο του κειμένου, ενώ εντύπωση προκαλεί το υστερόγραφο. “Μην μπεις στην διαδικασία να απαντήσεις, γιατί θα ακουστούν πράγματα που δεν θες”, είναι το μήνυμα προς τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Βλαχόπουλο.

Το πλήρες κείμενο των 10 αναφέρει:

“Είναι πασιφανές πως ουδείς αγωνίζεται σήμερα για να ζήσει από το μπάσκετ. Ειδικά στην ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου που πάντα τα πράγματα ήταν πιο “σφικτά” και όλοι το γνωρίζαμε, κάτι τέτοιο θα ήταν ουτοπικό.
Παρ’ όλα αυτά, δεχτήκαμε να παίξουμε δίνοντας όλο μας το είναι χωρίς να γνωρίζουμε πως οι υποσχέσεις και ο ανδρικός λόγος δεν έχει πλέον θέση στην ομάδα (συμβόλαια δεν υπάρχουν στην Β’ Εθνική άρα στηριζόμαστε όλοι στις ορέξεις του προέδρου).
Οι περισσότεροι από εμάς είναι στην ομάδα από το β’ τοπικό. Σε όλη αυτή την ξέφρενη πορεία που συνοδεύτηκε από ένα Κύπελλο ΕΣΚΑ και τρεις ανόδους, μέχρι την Β’ Εθνική. Όλοι ήμασταν εκεί λόγω κυρίως του προπονητή μας και της παρέας που είχαμε δημιουργήσει, απορρίπτοντας κάθε καλοκαίρι διάφορες καλύτερα οικονομικά προσφορές.

Η απομάκρυνση του σηματοδότησε και το να αναζητήσουμε τις τύχες μας αλλού. Δεν είναι τυχαίο πως κανείς δεν θέλει να θυμάται πλέον όλα τα χρόνια εκεί, αντιθέτως να τα ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Και ο λόγος είναι ο πρόεδρος του. Για δεν τα κατάφερες να μας δώσεις ούτε το 1/5 της χρονιάς δεν θα το αναλύσουμε κύριε Βλαχόπουλε. Το γιατί βγαίνεις και θριαμβολογείς για το μέλλον της ομάδας σε γυναικείο και αντρικό, παινεύοντας που έμειναν στην ομάδα μόνο όσοι δεν είχαν ακούσει να τους τάζεις κάτι δεν θα στο χρεώσουμε.
Τίποτα όμως δεν θα είναι όπως παλιά από εδώ και πέρα. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως στην πορεία αυτή δεν ήσουν πουθενά. Εμφανίστηκες μόνο στο τέλος για να συμβάλλεις και συ στο να διακοπεί…
ΥΓ. Μην μπεις στην διαδικασία να απαντήσεις, γιατί θα ακουστούν πράγματα που δεν θες.
Οι παίκτες του Προμηθέα Χαλανδρίου

Κώστας Ανδρουλάκης
Δημητρης Ρωσσης
Φανούρης Τασιόπουλος
Χρήστος Λοϊζος
Φώτης Βαρσαμούλης
Νικος Καρουζος
Θάνος Καραθανασόπουλος
Αλέξης Καραθανασόπουλος
Δημήτρης Μαλούκος
Σπύρος Σπετσιέρης”.