«Ευφάνταστο και απαράδεκτο το περιεχόμενό της»

Papagou_logoΤην απάντησή του έδωσε ο Παπάγος στην ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής, τονίζοντας πως  με την ομάδα δεν τους χωρίζει τίποτα εκτός από έναν παίκτη ο οποίος πρέπει να συλληφθεί και πως το μεμονωμένο περιστατικό που καταγράφηκε είναι καταδικαστέο.

Η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε τη χτεσινή κακοήθη και συκοφαντική ανακοίνωση του σωματείου της ΚΑΠ με το ευφάνταστο και απαράδεκτο περιεχόμενο της. Με το εν λόγω σωματείο μας συνδέουν πολλά χρόνια αγαστών σχέσεων. Είναι προφανές όμως ότι η τωρινή διοίκηση εκθέτει κατ’επανάληψη το γειτονικό σωματείο. Από τη πρώτη αγωνιστική και μετά τον μηδενισμό της, η Αγία Παρασκευή επιτίθεται με αήθη τρόπο σε φανταστικούς εχθρούς της ομάδας τους λες και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί τους.

Δεν διστάζει δε, μέσα σε αυτό το παραλήρημα να αναζητά φύλλα αγώνων σε παιχνίδια μεταξύ άλλων ομάδων και να κάνει αναφορές και καταγγελίες, επιζητώντας την τιμωρία τους! Δυστυχώς οι διοικούντες της έχουν καταστεί γραφικοί Ιαβέρηδες. Σε λίγο καιρό θα κλαπεί πορτοφόλι στην Ομόνοια και η ΚΑΠ θα κάνει μηνυτήρια αναφορά. Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής ηττήθηκαν πεντακάθαρα από την ελλειπή, λόγων σοβαρών τραυματισμών, ομάδα μας.

Αν για κάποιον πρέπει να επιληφθεί ο Εισαγγελέας είναι για έναν και μόνο παίκτη τους, ο οποίος θα έπρεπε να συλληφθεί για το αδίκημα της απειλής κατ’εξακολούθηση. Με όλη την υπόλοιπη ομάδα της ΚΑΠ δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα. Δεν θα σχολιάσουμε τα ψεύδη περί βίας και αλλοίωσης αποτελέσματος. Όταν επί χρόνια αγωνίζεσαι μεταξύ 5-10 συγγενών,φίλων και μάλιστα μπαμπάδων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, φαντάζει δύσκολο να αγωνίζεσαι ενώπιον 500 φιλάθλων του μπάσκετ.

To μεμονωμένο περιστατικό με το αντικείμενο μετά τη λήξη του αγώνα το οποίο και αναγράφηκε στο Φ.Α. είναι αυτονόητα καταδικαστέο.

Τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται ο λίβελος της ΚΑΠ προφανώς και έχουν την ευχέρεια να κινηθούν νομικά εφόσον το επιθυμούν.

ΤΟ Δ.Σ. του Α.Σ. Παπάγου».