Ευχές και κεράσματα στην Αγία Παρασκευή

Του Αγίου Γεωργίου ήταν χθες, η μέρα των… γλυκών όμως είναι σήμερα για την Αγία Παρασκευή! Ο Γιώργος Ζερβός και ο Γιώργος Γιαννιώδης, οι δύο αρχηγοί της Αγίας Παρασκευής, θα είναι τα… τιμώμενα πρόσωπα της πρώτης προπόνησης ενόψει του αγώνα με το Ηράκλειο και όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του συλλόγου, «δεν γλιτώνουν το κέρασμα»…

Η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής

«Χρόνια Πολλά αρχηγοί !!!

Ανήμερα του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος και η ΚΑΠ γιορτάζει τους…αρχηγούς της! Ο λόγος φυσικά για τους Γιώργο Ζερβό και Γιώργο Γιαννιώδη, τους δύο αρχηγούς και ψυχές της ομάδας μας, οι οποίοι έχουν την τιμητική του, καθώς αμφότεροι έχουν την ονομαστική τους εορτή και εννοείται ότι…δεν γλιτώνουν το κέρασμα!!! Σύσσωμη η οικογένεια της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής εύχεται ολόψυχα στους αρχηγούς μας Χρόνια Πολλά, πρώτα και κύρια με υγεία και να φτάσουν με την Αγία Παρασκευή όσο ψηλότερα γίνεται !!!

Οι ευχές, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ, καθώς η ΚΑΠ έχει ακόμη… μπόλικους Γιώργηδες να χαίρεται! Ευχόμαστε λοιπόν Χρόνια Πολλά στον προπονητή των Ακαδημιών και του Παμπαιδικού τμήματος -που διαπρέπει και φέτος στις διοργανώσεις που συμμετέχει- Γιώργο Γεωργακόπουλο. Επίσης, στους αθλητές των Εφηβικών τμημάτων, Μποντιώτη, Πανταζή, Μεταξά, Ισμέρη και Κουρέα, αλλά και στους μικρότερους αθλητές από τις Ακαδημίες της ΚΑΠ.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Χρόνια Πολλά και πάντοτε επιτυχίες στη ζωή σας!».