Ευχαριστεί ο Κρόνος την HELLENIC SEAWAYS για τη στήριξή της στο ταξίδι στη Χίο

Ένα ταξίδι με πλοίο σε τούτη τη δύσκολη οικονομικά περίοδο αποδεικνύεται πολλές φορές… απαγορευτικό! Ο Κρόνος κατάφερε να ξεπεράσει τον… σκόπελο του ταξιδιού του στη Χίο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την 1η του Απρίλη τον ΒΑΟΛ, χάρη στη συνδρομή της HELLENIC SEAWAYS. Η ακτοπλοϊκή εταιρία πρόσφερε την πολύτιμη βοήθειά της στον σύλλογο, με τους ιθύνοντες τον Κρόνο να ευχαριστούν δημόσια την HELLENIC SEAWAYS για αυτή τη συνδρομή της.

Η ανακοίνωση του Κρόνου αναφέρει:

“Ευχαριστήρια Επιστολή για χορηγία σας σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια»

Αξιότιμοι κύριοι,
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα την ακτοπλοϊκή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS, για την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσε μέσω χορηγίας στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προκειμένου να μεταβούμε στην Χίο όπου την 01.04.2018 θα αγωνιστούμε με την τοπική ομάδα.

Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε τα εισιτήρια των εκτός έδρας αγώνων είναι ένα από τα σημαντικότερα έξοδα που απαιτούνται για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρχουν εταιρείες σαν την HELLENIC SEAWAYS που στηρίζουν ουσιαστικά την προσπάθεια μη κερδοσκοπικών αθλητικών συλλόγων όπως είναι ο ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ και βοηθούν την ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρας μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ”

.
Διαβάστε ακόμη…