“Ευχαριστώ” από την ΕΚΑΣΚ σε όσους βοήθησαν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

Ήταν ένας τελικός κυπέλλου Ελλάδας που έμεινε στην ιστορία. Όχι λόγω του αποτελέσματος, αλλά κυρίως λόγω της εικόνας που είχε το γήπεδο, των γεμάτων ζωντάνιας εξεδρών και πάνω απ’ όλα της έλλειψης επεισοδίων (τουλάχιστον εντός του γηπέδου, διότι στην πόλη του Ηρακλείου αυτά δεν έλειψαν). Η όλη εικόνα ήταν ως επί το πλείστον “δουλειά” της ΕΚΑΣΚ, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της προκειμένου ο τελικός να έχει επιτυχία. Όπως ωστόσο τονίζει η κρητική ένωση δεν ήταν μόνη της σε αυτό το δύσκολο έργο και για το λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει το “ευχαριστώ” της σε όλους βοήθησαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης να στεφθεί με απόλυτη οργανωτική επιτυχία.

Ειδικότερα, η ΕΚΑΣΚ εκφράζει τις ευχαριστίες της: Στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Δήμο Ηράκλειου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο EUROMEDICA και το «Χαμόγελο του παιδιού» για τη παραμονή ασθενοφόρων στο χώρο του γηπέδου, στην εθελοντική ομάδα Δ. Αρχάνων Αστερουσίων Φίλιο Ζευς, στους οδηγούς των λεωφορείων για την άψογη συμπεριφορά τους, στους συνοδούς εκπαιδευτικούς, γονείς και παράγοντες σωματείων, που συνόδευαν τα παιδιά, καθώς και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην άψογη μετακίνηση των μικρών μαθητών.

Τέλος το χειροκρότημα όλων μας, αξίζει στους μικρούς μαθητές και αθλητές που γέμισαν το γήπεδο με παιδικές φωνές, και απέδειξαν ότι η Κρήτη ξέρει να τιμά το εύ αγωνίζεσται”.

.
Διαβάστε ακόμη…