Ευχαριστώ από τον ΑΓΣΙ στον Προμηθέα για τη στήριξή του…

Η στήριξη του Προμηθέα και η συνεργασία του προς τον ΑΓΣΙ στις διαδικτυακές προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του γιαννιώτικου συλλόγου, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι το μπάσκετ ενώνει. Οι ιθύνοντες τον ΑΓΣΙ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον Προμηθέα για την συνδρομή του στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά…
«ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Έχει συμπληρωθεί κάτι παραπάνω από 1 μήνας από την ημέρα που άρχισαν οι διαδικτυακές εξ αποστάσεως προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του Α.Γ.Σ.Ι.
Ο Προμηθέας, πρωτοπόρος για μία ακόμη φορά, προσέφερε την δυνατότητα στους αθλητές μας να γυμναστούν με το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και να μοιραστούν την αγάπη τους για το μπάσκετ στα πλαίσια της μακρόχρονης συνεργασίας των δύο συλλόγων.
Στις δύσκολες στιγμές που όλοι μας περνάμε η προτεραιότητα μας είναι η επικοινωνία, η ψυχολογική στήριξη και η φυσική άσκηση των νεαρών αθλητών, ώστε να αντιμετωπίσουν με δύναμη και αισιοδοξία την νέα πραγματικότητα.
Η αθλητική οικογένεια του Α.Γ.Σ.Ι. συγχαίρει και ευχαριστεί όλο το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τον οργανισμό του Προμηθέα για την πρωτοβουλία του, για το πνεύμα συνεργασίας του και εύχεται τα καλύτερα».