«Ευχαριστώ» από τον Μιχάλη Βλάχο στην «οικογένεια» του Ανατόλια

Διάβηκε την πόρτα του χειρουργείου και το τέλος της… περιπέτειας τον βρίσκει πιο δυνατό. Ο Μιχάλης Βλάχος, ο άτυχος παίκτης του ΣΑΑΚ Ανατόλια υπεβλήθη στην επέμβαση χιαστών και πλέον ετοιμάζεται για το νέο του αγώνα, αυτόν της επιστροφής στην ενεργό δράση. Ο άσος του συλλόγου μετά το τέλος της πρώτης φάσης της περιπέτειας, δεν ξέχασε όλους όσοι τον στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στην «οικογένεια» του Ανατόλια.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μιχάλης Βλάχους αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια για την αμέριστη συμπαράσταση και καθολική στήριξη που πρόσφερε στην αντιμετώπιση του τραυματισμού μου.
Όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό team, τον team manager, τη διοίκηση, το γιατρό της ομάδας Κο Κων/νο Μανώλογλου και ειδικά τον γενικό αρχηγό της ομάδος Κο Νίκο Χαΐτογλου που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου στον τραυματισμό μου.
Μετά από την πετυχημένη επέμβαση που υποβλήθηκα θα προσπαθήσω όσο γίνεται πιο σύντομα να βρεθώ και πάλι αγωνιστικά μαζί τους ώστε να βοηθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μας να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά».

.
Διαβάστε ακόμη…