«Ευχαριστώ» του ΑΟΚ Βέροιας στον Γιώργο Γιαννουζάκο

Ο Γιώργος Γιαννουζάκος επί σειρά ετών πρόσφερε πολλά στον ΑΟΚ Βέροιας, με τον σύλλογο να μην ξεχνά αυτές τις υπηρεσίες του, τώρα που ο έμπειρος παίκτης αποφάσισε να δοκιμάσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Η απόφαση του Γιαννουζάκου να πει «ναι» στην πρόταση του Ηρακλή, αναλαμβάνοντας χρέη Γενικού Αρχηγού στους «μπλε», κάνει άπαντες στον ΑΟΚ Βέροιας να αισθάνονται δικαιωμένοι που είχαν επιλέξει τον Γιαννουζάκο να αποτελεί μέρος του συλλόγου και του εύχονται καλή επιτυχία στο νέο του πόστο και συνάμα ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ Βέροιας αναφέρει:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ
Ο Α.Ο.Κ. Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει τον Γιώργο Γιαννουζάκο για την προσφορά του στην ομάδα, καθώς ο ίδιος αποδέχθηκε τη νέα πρόκληση στην καριέρα του να αναλάβει Γενικός Αρχηγός στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αθλητή που για δύο σεζόν προσέφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ 2017 και στην παραμονή στη Γ εθνική την επόμενη χρονιά και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.
Είμαστε περήφανοι που το σωματείο μας βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα σε αυτό το τεράστιο βιογραφικό και σε αυτή την πορεία στο ελληνικό μπάσκετ και συνεχίζουμε να θεωρούμε τον Γιώργο μέλος της ομάδας μας και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά».

.
Διαβάστε ακόμη…