Ευχαριστώ του Βεργίνη στο Ανατόλια για την τιμή…

Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε ο Κωνσταντίνος Βεργίνης να εκφράσει και δημόσια το ευχαριστώ του στο Ανατόλια για την τιμή που του έκανε. Ο έμπειρος παίκτης φρόντισε στο κείμενό του να κάνει ιδιαίτερη αναφορά προς όλους όσοι έπαιξαν ρόλο στα 17 χρόνια του στην ομάδα μπάσκετ του Ανατόλια…

Αναλυτικά το ευχαριστώ του Βεργίνη αναφέρει:

“17 χρόνια στην ομάδα μπάσκετ του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια..
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε και τον φίλο μου Νίκο Χαίτογλου για την οργάνωση της βράβευσής μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ολόψυχα όλες τις διοικήσεις του Συλλόγου, τους εφόρους, όλους μου τους προπονητές, τους γυμναστές, τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές.
Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στους συμπαίκτες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Αφιερώσαμε μαζί ατελείωτες ώρες προπόνησης, αγωνιστήκαμε σε κάθε παιχνίδι με μοναδικό σκοπό την νίκη, ζήσαμε έντονες στιγμές χαράς αλλά και λύπης. Κερδίσαμε, χάσαμε, ανεβήκαμε κατηγορίες, παίξαμε σε αγώνες μπαράζ.
Καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε την ομάδα του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια ανταγωνιστική και ζηλευτή από πολλούς, γιατί ήμασταν πάντα ΟΜΑΔΑ.
Δημιουργήσαμε φιλίες οι οποίες είναι αγνές, δυνατές και θα παραμείνουν ανεξίτηλες όσα χρόνια κι αν περάσουν!
Σας αγαπώ όλους και θέλω να ξέρετε πως ήταν τα πιο υπέροχα μπασκετικά μου χρόνια!”.

.
Διαβάστε ακόμη…



</p