«Εύγε λοιπόν στους άριστους»

Η Πεύκη πήρε μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή απέναντι στον Εσπερο. Αυτή τη φορά, η ομάδα των βορείων προαστίων, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, για τους διαιτητές Μακρή και Λουκαράκη, καθώς όπως αναφέρουν η διαιτησία τους ήταν άψογη.

H ανακοίνωση:

 «Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ – ΜΠΑΣΚΕΤ Συγχαρητήρια στους διαιτητές ΜΑΚΡΗ Π. και ΛΟΥΚΑΡΑΚΗ Ι. Συγχαίρουμε τους διαιτητές του αγώνα ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ ΜΑΚΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Α1) και ΛΟΥΚΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (Α2) για την άψογη διαιτησία και την τέλεια συμπεριφορά τους !!! Οι ανωτέρω διαιτητές , όπως και άλλοι, κοσμούν με την παρουσία τους το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση γιά όλους μας (αθλητές και παράγοντες).

Με τέτοιους διαιτητές κερδίζουμε και καλύτερους ή ισάξιους αντιπάλους. Επειδή κατά καιρούς εκδίδουμε ανακοινώσεις για ανεπαρκείς ή διαιτητές που έχουν μειωμένη απόδοση , ήρθε η ώρα να αποδώσουμε και τα εύσημα στους άψογους !!! Με τέτοιους χαρακτήρες το άθλημα θα λαμβάνει αίγλη και δεν θα υπάρχουν σκιές !!! Εύγε λοιπόν στους άριστους !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΣΟΥ!!!».