efhvoi 2014Εύκολο έργο είχε η Εθνική Εφήβων και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τη Βουλγαρία στη Νάουσα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 73-48 (ημ. 35-18) και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεφύγουμε από την κούραση των διπλών προπονήσεων με αυτά τα δύο φιλικά. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση, όρεξη και ενθουσιασμό. Στο κομμάτι της τακτικής είδαμε κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και με βάση αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα».

Η Εθνική Εφήβων προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ U18 (24/7-3/8) και μέχρι την επόμενη Παρασκευή (4/7) θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Νάουσα, όπου θα αντιμετωπίσει στο τρίτο φιλικό της τους Μαχητές Δόξας Πεύκων την προσεχή Τετάρτη (2/7).

Οι πόντοι της ελληνικής ομάδας: Δίπλαρος 4, Ζώρζος 3 (1), Κώττας 6, Μήτογλου 11, Μουράτος 4, Μπιλλής 3, Παπαγιάννης 5, Σκουλίδας 4, Σταμάτης 4, Τολιόπουλος 3 (1), Τσαλμπούρης 11 (1), Χαραλαμπόπουλος 8, Οικονομόπουλος 5 (1), Ντουζίδης, Κόνιαρης.