«Ζήσε την ατμόσφαιρα», το σύνθημα της Ακράτας για τα εισιτήρια διαρκείας (video)

«Ζήσε την ατμόσφαιρα», είναι το σύνθημα με το οποίο η Ακράτα καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό των παικτών στα εντός έδρας παιχνίδια. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο θέτουν σε κυκλοφορία τις κάρτες διαρκείας, που έχουν κοστολογηθεί σε τρεις κατηγορίες. Αυτά των 50 ευρώ, των 100 ευρώ, καθώς και η κατηγορία των VIP με τιμή στα 250 ευρώ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Α.Ο.ΑΚΡΑΤΑ ανακοινώνει ότι με κεντρικό σύνθημα «Ζήσε την ατμόσφαιρα» άρχισε η διάθεση των καρτών διαρκείας του τμήματος μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Διατίθενται τρείς κάρτες διαρκείας :
1) Η κλασσική με τιμή 50 Ευρώ.
2) Η VIP με τιμή 100 Ευρώ και με συγκεκριμένη –μόνιμη θέση στην κεντρική εξέδρα του Κλειστού Γυμναστηρίου Ακράτας
3) Η GOLD με τιμή 250 Ευρώ και θέση εντός του αγωνιστικού χώρου.

Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για όλους τους επίσημους αγώνες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με γηπεδούχο την ομάδα μας (13 αγώνες) καθώς και οποιοδήποτε άλλο αγώνα φιλικό ή επίσημο που θα διεξαχθεί με γηπεδούχο την ομάδα μας.

Για τους κατόχους των καρτών διαρκείας μπάσκετ του Α.Ο. Ακρατα – και ανάλογα με την κάρτα – θα υπάρχουν αρκετά προνόμια και προσφορές που θα μπορούν να απολαμβάνουν με την επίδειξη της κάρτας τους Πχ. εκπτώσεις σε καταστήματα της περιοχής μας, δωρεάν μεταφορά και είσοδος σε εκτός έδρας αγώνες, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ

Καλούνται οι φίλαθλοι της περιοχής μας να ενισχύσουν το σύλλογο με την αγορά καρτών διαρκείας και μαζί να προχωρήσουμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε «μία πόλη , μία ομάδα, μία οικογένεια». Με την αγορά κάρτας διαρκείας έχεις την ευκαιρία να ζήσεις τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ακράτας στους αγώνες της ομάδας μας.

Οι φίλαθλοί μας μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας στα παρακάτω σημεία :

1. Κλειστό Γυμναστήριο Ακράτας.
2. Café-Bar Altromezzo, Παραλία Ακράτας
3. Μini Market, Κεντρική Πλατεία Ανω Ακράτας
4. Πρατήριο Καυσίμων BP, ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών, Ακράτα”.

Δείτε το video που ετοίμασε η Ακράτα για την προώθηση των καρτών διαρκείας