Ζαβός: «Εμφανιστήκαμε κατώτεροι», Γκίμας: «Τα παιδιά παίζουν στο μάξιμουμ»

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση ο Φίλιππος Βέροιας πήρε τη νίκη απέναντι στον Αμύντα, φτάνοντας τις πέντε στο πρωτάθλημα. Οι δύο προπονητές μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Αλέξη Ζαβό να δηλώνει..

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Φίλιππο, που είναι μία ομάδα πολύ τίμια. Επαιξαν καλύτερα από εμάς για 30 λεπτά τουλάχιστον… Κέρδισαν δίκαια, εμείς εμφανιστήκαμε κατώτεροι από ότι περιμέναμε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι η ποιότητα του Φίλιππου είναι τέτοια για να δικαιολογεί μία διαφορά 20 πόντων. Αν δεν αλλάξουμε σύντομα το πως εμφανιζόμαστε κάθε Σάββατο θα έχουμε τα ίδια ή και χειρότερα αποτελέσματα. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία…».

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Γκίμας, ανέφερε. «Ηταν ένα παιχνίδι που φοβόμασταν ιδιαίτερα. Ο κόουτς είχε δίκιο σε όσα είπε. Δεν έχουμε τέτοια διαφορά ποιότητας για 20 πόντους παιχνίδι. Ημασταν πολύ καλοί και ο Αμύντας, από όσα έχω δει, ήταν το χειρότερό του παιχνίδι. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και η διαφορά που στο τέλος, αν και είναι μακριά ο Μάιος. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που παίζουν και σε αυτό και στα προηγούμενα παιχνίδια σαν να μην υπάρχουν απουσίες. Παίζουν στο μάξιμουμ, με όσες δυνάμεις έχουν.

Επίσης σε μας έχει βρει χρόνο και ρόλο ένα παιδί 17 χρονών. Εχουμε στη 12άδα δύο εφήβους. Αλλά πάλι παίκτες ήρθαν στην ομάδα 20 χρονών σήμερα είναι 24…Εξελίσσονται μέσα από την ομάδα… Αυτά δεν είναι αυτονόητα και για να γίνει κάτι τέτοιο υπάρχει ιεραρχία. Που ξεκινάει από τη διοίκηση και τους προπονητές, πάει στον Κοθρά που είναι αρχηγός και συνεχίζεται στους παίκτες. Με κάνει αισιόδοξο ότι παρά τους τραυματισμούς η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει στην προπόνηση όπως πρέπει…».