Ζαβός: «Συγχαρητήρια σε αυτούς που οδήγησαν το Διαγόρα στους τέσσερις του Κυπέλλου»

Μία εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο έλαβε τέλος για τον Διαγόρα μετά την ήττα του στον χθεσινό ημιτελικό από την ΑΕΚ. Ο Αλέξανδρος Ζαβός στις δηλώσεις του για το παιχνίδι ανέφερε για στους “κιτρινόμαυρους” ότι είναι μια ομάδα ισάξια με εκείνες της Ευρωλίγκας, τόνισε το ποσό περήφανος είναι για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς γνωρίζονται χρόνια και μίλησε και για τον Διαγόρα, δίνοντας τα εύσημα στον Νίκο Λιακόπουλο, Νάσο Χούμπαυλη και τους συνεργάτες του για την εκπληκτική πορεία της ομάδας στο Κύπελλο.

“Νομίζω ότι η σημερινή ομάδα της ΑΕΚ είναι, αν όχι ένα σκαλί λιγότερο, θα έλεγα καλύτερα στο ίδιο επίπεδο με κάποιες ομάδες της Ευρωλίγκα, είναι μία ομάδα που παίζει μοντέρνο μπάσκετ, μία πολύ καλοδομημένη ομάδα που μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάζει. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και επίσης θέλω να πω το πόσο περήφανος είμαι για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, με τον οποίο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει ξεκινήσει από πολύ χαμηλά και πλέον έχει γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εκείνον και περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο.

Όσο αφορά το Διαγόρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά σήμερα, είμαι ελάχιστες μέρες στην ομάδα και υπάρχει ένα παράδοξο, λείπουν οι βασικοί συντελεστές που ηγήθηκαν αυτής της προσπάθειας και αναφέρομαι στον Νίκο Λιακόπουλο και τον Νάσο Χούμπαυλη με τους συνεργάτες του. Δυστυχώς η ζωή είναι άδικη, έπρεπε να βρίσκεται ο Νάσος σήμερα εδώ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτούς που οδήγησαν το Διαγόρα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου.

Αναλογιζόμενοι ότι ο σύλλογος πριν πέντε χρόνια έπαιζε στα τοπικά πρωταθλήματα, είναι μία λαμπρή πορεία αυτή για την ιστορία του. Εμείς τώρα έχουμε δύσκολο πρωτάθλημα μπροστά μας. Υγεία και καλό ηθικό να έχουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, εύχομαι τα καλύτερα στον Ηλία Παπαθεοδώρου και στην ομάδα βέβαια”.