Ζαφείρης: «Θα διεκδικήσουμε χωρίς άγχος ότι μας αναλογεί»

Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Εσπερος ΑΟΠΑ καθώς αντιμετωπίζει το μεγάλο φαβορί του ομίλου, το Αιθγάλεω. ο Θανάσης Ζαφείρης μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, μίλησε για την κυριακάτικη αναμέτρηση (19/10), ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο των πατρινών…

«Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στη κατηγορία και μέσα από αυτή τη διαδικασία να δημιουργηθεί ένας κορμός που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια».

-Το σχόλιο σου για το παιχνίδι με το Αιγάλεω;

«Το Αιγάλεω είναι μια ομάδα με εντελώς αντίθετη φιλοσοφία από τη δική μας. Με τις κινήσεις του καλοκαιριού έχει  δείξει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος, με μεταγραφές ηχηρές και παίκτες οι οποίοι έχουν διανύσει μεγάλη πορεία σε Α1 και Α2 Εθνική. Η δική μας ομάδα αποτελείται από αθλητές λιγότερο έμπειρους και με μέσο όρο ηλικίας τα 20 χρόνια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα διεκδικήσουμε χωρίς άγχος ότι μας αναλογεί».

-Τι διαφορετικό περιμένεις από το φετινό πρωτάθλημα και ούτε πιστεύεις ότι θα μοιάζει με τα προηγούμενα;

«Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.. Υπάρχουν αρκετές ομάδες με μεγάλα μπάτζετ και παίκτες οι οποίοι πέρυσι έπαιζαν στις μεγάλες κατηγορίες. Θεωρώ ότι θα είναι το πιο δύσκολο και το πιο ποιοτικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών».

-Σου έκανε κάτι εντύπωση από την πρεμιέρα σε ότι αφορά τα αποτελέσματα;

«Η πρεμιέρα δεν είχε κάποια έκπληξη σε σχέση με τα δεδομένα και τα ρόστερ που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις για το ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν».

-Ποιες ομάδες περιμένεις να διεκδικήσουν άνοδο και ποιες θα παλέψουν για την παραμονή;

«Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα εξωαγωνιστικά, δεδομένου των ρόστερ και της εικόνας που έχουν παρουσιάσει, οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο θα είναι το Αιγάλεω, ο Ιωνικός ΝΦ, η  Αχαγιά’82 και τα Μέγαρα. Όλες οι άλλες ομάδες θα δώσουν μάχη για την παραμονή».

-Ο δικός σου στόχος;

«Να βοηθήσω την ομάδα σε ότι μου ζητηθεί, να είμαι υγιής και να χαρώ όλη αυτή τη διαδικασία».