Ζαφειρούδης: «Δεν ασχολούμαι, τους βαριέμαι πραγματικά»

zafeiroudhs-giorgosΗ Δόξα Λευκάδας πέτυχε ακόμα μία νίκη κόντρα στον Φίλιππο και ο Γιώργος Ζαφειρούδης μίλησε αμέσως μετά τον αγώνα, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στους ρέφερι χαρακτηρίζοντας τη διαιτησία τους απαράδεκτη.

“Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ενώ θεωρώ ότι το τελικό σκορ μας αδικεί”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας τη διαιτησία:

“Στο σημερινό παιχνίδι η αντιμετώπιση που είχαμε από την διαιτησία ήταν απαράδεκτη, ειδικά στις φάσεις που κατεβάζαμε την μπάλα και όταν το παιχνίδι πήγαινε στο low post, γίνονταν δέκα φάουλ και δεν έδιναν τίποτε. Δεν ξέρω για πιο λόγο έγινε αυτό, ούτε με νοιάζει και δεν ασχολούμαι τους βαριέμαι πραγματικά”.

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα θα βοηθήσει για την συνέχεια: “Είναι νωρίς ακόμα. Κάναμε μια νίκη. Η βαθμολογία λέει ότι είμαστε κοντά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να παίξουμε και εκτός έδρας ανάλογα, γιατί εκτός δεν έχουμε παίξει ακόμα καλά και ελπίζω να παίξουμε καλά αυτό το Σάββατο στο Λαύριο”.

Πηγή: lefkadasportnews.gr