«Ζητάμε και επίσημα την εξαίρεση των δυο αυτών διαιτητών»

Ο Αρης Θήβας γνώρισε την ήττα στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Ερμη Σχηματαρίου, έχοντας όμως έντονα παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης και για το λόγο αυτό, όπως γνωστοποίησε στην ανακοίνωσή του, ζητά την εξαίρεσή τους από τα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Το Βοιωτικό ντέρμπι που διεξήχθη σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Σχηματαρίου από γιορτή του Μπάσκετ εξελίχθηκε σε παρωδία.
Μια ομάδα που έδειξε ότι στην έδρα της είναι δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες, έτυχε της αυτόβουλης εύνοιας του διαιτητικού διδύμου.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον νικητή και να παραδεχτούμε ότι δίκαια νίκησε στον σημερινό αγώνα. 
Λυπούμαστε για την διαιτησία των κυρίων Κοτσώνη και Ναστούλη, οι οποίοι με την ανεπαρκή παρουσία τους στον αγώνα στέρησαν από το φίλαθλο κοινό της Βοιωτίας το θέαμα και την τέρψη που προσφέρει το Μπάσκετ.
Εμείς σε όλη την πορεία μας υπηρετούμε και διαφυλάττουμε το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.
Καλούμε την Κ.Ε.Δ να συνεχίσει και αυτή να πράττει το ίδιο όπως κάνει έως τώρα και εμείς θα είμαστε σύμμαχοι της στον αγώνα της αυτό.

Εμείς, σε συνέπεια των λόγων και των πράξεων, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε και επίσημα την εξαίρεση των δυο αυτών διαιτητών από τους αγώνες μας στις εθνικές κατηγορίες.

Εκ της Διοικήσεως του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ».