Ζητά την τιμωρία του Πανταζή (vd)

Ermis Lagada_logoΑνακοίνωση καταπέλτη εξέδωσε ο Ερμής Λαγκαδά σχετικά με τον διαιτητή Πανταζή ο οποίος σφύριξε το ματς με τον Ηρακλή. Ο σύλλογος του Λαγκαδά μεταξύ άλλων ζητά την παραδειγματική τιμωρία του, ενώ δημοσιοποιεί και το βίντεο του αγώνα ώστε όλοι να σχηματίσουν την άποψή τους.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, με αφορμή όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, εκφράζει την έντονη δυσφορία, οργή και αγανάκτηση για τη διαιτησία του «κου» Πανταζή, η οποία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι γνωστός για την πορεία του στο χώρο και αυτή τη φορά ο σύλλογός μας δυστυχώς αποτέλεσε το έσχατο θύμα του. Ωστόσο αυτή η στάση μας ούτε εκτιμήθηκε ούτε φυσικά έχει σημασία για κανέναν.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών του τόπου μας και για το λόγο αυτό όλες οι διαμαρτυρίες μας ήταν σε κόσμιο ύφος. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς να τιμωρηθεί ούτε το τεχνικό επιτελείο ούτε κάποιος αθλητής μας με τεχνική ποινή.

Έχοντας δει πολλάκις το βίντεο του αγώνα, το οποίο δημοσιοποιούμε, εξάγουμε τα ακόλουθα συμπεράσματα:

• Η διαιτησία και συμπεριφορά του «κου» Πανταζή ήταν κάκιστη, προκλητική, ειρωνική εις βάρος του συλλόγου μας και πιστεύουμε ότι έκρινε τον τελικό νικητή.
• Η συμπεριφορά του κου Πανταζή προς τον αρχηγό της ομάδας μας, προς τους αθλητές μας, προς το τεχνικό επιτελείο ήταν προκλητική και ειρωνική. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, η συμπεριφορά του κου Πανταζή συνέχισε να είναι προκλητική όταν κατά την αποχώρηση του είχε εγκάρδιους εναγκαλισμούς με τους παράγοντες του Ηρακλή συνεχίζοντας επιδεικτικά να ειρωνεύεται τους παράγοντες του Ερμή Λαγκαδά.
• Είναι αδιανόητο για μια ομάδα (ΗΡΑΚΛΗΣ) η οποία είναι πίσω στο σκορ για 35 λεπτά να εκτελεί 33 βολές έναντι 11 της ομάδας που προηγείτο στο σκορ.
• Είναι αδιανόητο για μια ομάδα (ΗΡΑΚΛΗΣ) η οποία είναι πίσω στο σκορ για 35 λεπτά κι ενώ πιέζει ασφυκτικά σε όλο το παιχνίδι να κάνει τα μισά φάουλ από μια ομάδα που προηγείται συνέχεια.
• Είναι περίεργο για μια ομάδα (ΗΡΑΚΛΗΣ) που οι ψηλοί της πήραν όλο κι όλο 6 προσπάθειες, να εκτελέσει τόσες βολές, σε φάουλ που έγιναν σε περιφερειακούς παίκτες της σε αντίθεση με την ομάδα μας (ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ) όπου οι 1οι σκόρερ της, Σάββας Ηλιάδης και Αλέξανδρος Σιγκούνας, δεν εκτέλεσαν ούτε μία βολή κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί κατά την τελευταία 3ετία σε όσα παιχνίδια κι αν αγωνίστηκαν.

Επιπλέον τονίζουμε τα ακόλουθα:
• Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία του κου Πανταζή
• Το video του αγώνα έχει αποσταλεί προς αξιολόγηση στην ΚΕΔ, στην ΟΔΚΕ, στην ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ όπου δυστυχώς ο εν λόγω «κύριος» συνεχίζει και σφυρίζει. Επίσης έχει αποσταλεί στον Σ.Δ.Κ.Θ. για να αξιολογήσουν τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών την διαιτησία ενός μέλους τους.
• Δημοσιοποιήσουμε το βίντεο του αγώνα όπου όλη η φίλαθλη Ελλάδα θα λάβει γνώση για τις ικανότητες κάποιων που δυστυχώς παρά τα όσα πολλά έχουν ακουστεί εις βάρος τους συνεχίζουν και ασκούν το «λειτούργημα» του διαιτητή.

Τέλος τονίζουμε ότι κατά τη φετινή χρονιά η αδικία εις βάρος του Ερμή Λαγκαδά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο (να θυμηθούμε το τι έγινε στο ματς με το Ψυχικό, κάτι που είδε όλη η Ελλάδα) και το ποτήρι της οργής έχει ξεχειλίσει. Ωστόσο δηλώνουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να τιμούμε το άθλημα και τον τόπο μας για πολλά χρόνια ακόμη όπου κι αν είμαστε. Δεν είμαστε σίγουροι ωστόσο αν το άθλημα αντέχει να συντηρεί τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις που το προσβάλλουν».