Ζούμπος: «Συγκεντρωμένοι 40 λεπτά»

zoubos-ethnikosOλοι στην ομάδα προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Καβάλα (14/3, 17:00) με κάποια μικρά προβλήματα να κάνουν τη δουλειά του προπονητικού τιμ πιο δύσκολη. Ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Ραχωβίτσας και ο Φώτης Ζούμπος μίλησαν στην κάμερα του Ethnikos BC TV για την προετοιμασία της ομάδας μας, τους τραυματισμούς και το «ρεπό» της προηγούμενης εβδομάδας.

Για την προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με την Καβάλα:
«Η ομάδα προετοιμάζεται με κάποιες δυσκολίες που έχουμε εδώ και αρκετό καιρό με τραυματισμούς, του Ζούμπου, του Ψυλέα, έχουμε και συνεχώς κάποια μικροπροβλήματα τα οποία καταφέρνουμε τουλάχιστον στα παιχνίδια να μην τα βγάζουμε και να μην φαίνονται σε τόσο μεγάλο βαθμό γιατί η ομάδα έχει ένα βάθος και μπορεί να τα καλύψει.

Με τα ίδια προβλήματα συνεχίζουμε και δουλεύουμε με τα υπόλοιπα παιδιά που έχουμε στο γήπεδο για το πολύ δύσκολο ματς της Καβάλας. Η Καβάλα είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, αυτό το αποδεικνύει και η θέση της και η πορεία της.  Νομίζω ότι όπως είμαστε η τελευταία ομάδα που τους κέρδισε στον πρώτο γύρο μπορούμε να το ξανά κάνουμε και στον δεύτερο».

Για τον Φώτη Ζούμπο και τον Νίκο Ψυλέα:
«Ο Ζούμπος είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει. Ο Νίκος δουλεύει αρκετά, προσπαθεί, είναι άλλος ο τραυματισμός του. Δίχνει πολύ μεγάλη διάθεση, ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε αν όχι στο παιχνίδι του Σαββάτου που γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε τώρα, σίγουρα για το επόμενο να τον έχουμε 100%».

Για το περασμένο Σαββάτο που δεν είχαμε αγώνα και αν βοήθησε την ομάδα:
«Βοηθάει σε εισαγωγικά λόγω των τραυματισμών αλλά ουσιαστικά δεν βοηθάει λόγω ρυθμού. Εμείς μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες που κάναμε είχαμε διακοπή, γυρίσαμε, πήγαμε στην Κρήτη και μετά ξανά διακοπή. Αυτό δεν μας ευνοεί τόσο πολύ, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος θα προτιμούσαμε μετά την πρώτη διακοπή να μην υπάρχει άλλη αλλά εντάξει όλοι θα το έχουν αυτό στο πρόγραμμα. Έτσι είναι το πρωτάθλημα, εφόσον λείπει μια ομάδα όλοι θα το υποστούν. Εμάς πιστεύω δεν μας έκανε τόσο καλό, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δουλεύεις για το επόμενο παιχνίδι».

Ζούμπος: «Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι»

Για το χρονικό διάστημα από τον τραυματισμό του μέχρι τώρα:
«Ήταν μία άτυχη στιγμή καθώς έγινε στο τελευταίο δευτερόλεπτο εκείνου του παιχνιδιού (με την Λιβαδειά). Το θέμα είναι ότι έχει περάσει, είμαι εντελώς καλά, παίζω δηλαδή δεν υπάρχει θέμα. Εύχομαι σε όλους να υπάρχει υγεία γιατί ο κάθε τραυματισμός είναι δύσκολος, όποιος και να είναι».

Για την Καβάλα:
Σίγουρα η Καβάλα έχει δείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Α2, γι’ αυτό είναι και στην πρώτη θέση και με διαφορά από τις υπόλοιπες. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά στο παιχνίδι, ετοιμαζόμαστε, κάνουμε δυνατές προπονήσεις και θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι».

Η ομάδα δεν νίκησε στην Κρήτη, μετά δεν είχε αγώνα, τώρα μπορεί να κάνει νικήσει την Καβάλα;
«Καταρχήν θέλω να πω ότι η ήττα από τον ΟΦΗ ήταν αποτέλεσμα συγκυριών καθώς υπήρχαν και πολλοί τραυματίες και κάποια παιδιά παίζανε με πόνους. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, ξεκουραστήκαμε τώρα και πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι».

<