Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του BETroom και του infobasketΗμέρες Final 4 στην γειτονική μας χώρα, ημέρες γιορτής του μπάσκετ σε μία από ομορφότερες πόλεις που έχω επισκεφτεί και δεν είναι κρυφό μυστικό, έχει ξεχωριστή μαγεία και ομορφιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτές οι 4 ομάδες που έμειναν και φτάσανε ως την Πόλη θεωρώ πως συνολικά δίκαια έφτασαν ως εδώ, αν αναλογιστεί κανείς όλη την season και την ετοιμότητα που έδειξαν στο υψηλό επίπεδο και την αποτελεσματικότητα στο διαφορετικό για πρώτη φορά τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης. REAL MADRID, CSKA MOSCOW, OLYMPIACOS B.C και FENERBAHCE μάχονται για μία θέση στην αφρόκρεμα του φετινού ευρωπαϊκού μπάσκετ…

Ρεάλ για το 10ο, ΤΣΣΚΑ για το 8 και το γόητρο του Back to back, Ολυμπιακός για το 4ο και για την επανάληψη του άθλου του 2012 και Φενέρ για το πολυπόθητο 1ο ευρωπαϊκό που θα της δώσει μεγαλύτερο σεβασμό, καθώς το κυνηγάει από τότε που την μάθαμε πιο καλά και προσπαθεί να καθιερωθεί στις μεγάλες ομάδες που μετράνε οι τίτλοι και όχι τα budget, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία… Μεγάλα ματς μπαρουτοκαπνισμένες ομάδες, μεγάλοι παίχτες και σουτ και τύχη είναι η μέθοδος της επιτυχίας και οι 4 ομάδες το ξέρουν πολύ καλά.

Μάτια στον δεύτερο ημιτελικό

Στο στοιχηματικό κομμάτι θα ασχοληθώ με το δεύτερο ημιτελικό που ξεκινάει 21.30 και είναι μεταξύ Real και Fener… Δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που σίγουρα θα είναι καυτή υπέρ της Fener και σ’ ένα γήπεδο που η Real έχει να κάνει διπλό από το 2012. Και μπορεί να είναι final four αλλά όπως και πριν 2 χρόνια στη Μαδρίτη έτσι και φέτος θα παίξει σίγουρα ρόλο το κοινό στην Τουρκία στο ψυχολογικό κομμάτι του παιχνιδιού, ειδικά αν η Fener μπει δυνάτα. Επίσης είναι στο γήπεδο που ξέρει και τα διχτάκια, οπότε ξέρουμε πάνω κάτω τι θα δούμε… Δεν θα επεκταθώ στο διαιτητικό τρίο, διότι απέναντι είναι η Real και όχι οποιαδήποτε άλλη. Ο νοών νοείτω!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι λίγες οι διαφορές και τι να πεις για ονόματα, όπως οι Lull, Dixon, Bogdanovic, Randolph, Udoh κλπ… Πλήρεις ομάδες, πλήρεις γραμμές με την Real να έχει καλύτερα νούμερα στην regular season και την Fener να δείχνει τα δόντια της στην φάση των 16. Θεωρώ πως φέτος ο Ζοτς έκανε διαφορετικό τρόπο διαχείρισης από πέρσι και δεν ήθελε τον τόσο έντονο φαβοριτισμό στα αποδυτήρια και προσπάθησε να έχει ηρεμία και να δουλεύει σε κρίσιμα και αποφασιστικά παιχνίδια όπως ότι κέρδισε 2 φορές φέτος την CSSKA, εντός εκτός. Έδειξε όταν έπρεπε την ανάλογη σοβαρότητα και πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Ειδικά μετά την έκρηξη στο περσινό τελικό μετά το τέλος της παράτασης δείχνει πόσο πολύ θέλει ξανά και με την νέα πρόκληση που λέγεται Fener τις επιτυχίες και τους τίτλους και γι’ αυτό ποντάρω στην προσωπικότητά του, στον εγωισμό των παικτών μετά τα περσινά και στην “καυτή” έδρα και ελπίζω να δικαιωθώ σε ένα ματς τελικό πριν το τελικό.

stoiximan 1,65@ bet 365 1,71@ οπαπ 1,52@ κωδικός 3101 τελικό ΜΕ παράταση.

C.K.