Η ανοιχτή προπόνηση της Χαλκίδας

Με τις μπαταρίες φορτισμένες μετά την καλοκαιρινή διακοπή και με στόχο μία παρουσία αντάξια του ονόματος της Χαλκίδας ξεκίνησαν χθες κι επίσημα οι υποχρεώσεις της ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ BC.

Ο Τεχνικός Διευθυντής, Δημήτρης Παπαδόπουλος κι οι συνεργάτες του έδωσαν το πρώτο ανοικτό για τους δημοσιογράφους ραντεβού στο Κλειστό Χαλκιά-Αναστασιάδη (πρώην Πειραϊκή) και από την αρχή φάνηκε να δημιουργείται ένα εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των παικτών.

Η ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ BC θα συμμετάσχει για ακόμη μία χρονιά στις Εθνικές κατηγορίες και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας ως στόχο να βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που με έντονο το Χαλκιδέικο μπάσκετ θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Μπέλλος, στην πρώτη του ομιλία προς παίκτες και το προπονητικό τιμ τόνισε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Στις συζητήσεις που είχαμε με τον κόουτς Παπαδόπουλο, συμφωνήσαμε ότι φέτος ξεκινάμε για να χτίσουμε κάτι που θα μπορεί να μας φέρει ψηλότερα μέσα στα επόμενα χρόνια. Όπως ξέρετε, όταν δημιουργείς κάτι θέλει χρόνο στο ξεκίνημα του, όμως εμείς είμαστε εδώ και με υπομονή θέλουμε να δούμε να δημιουργείται αυτό το οικοδόμημα. Προσωπικά, χαίρομαι ακόμα περισσότερο γιατί βλέπω παιδιά που κάποτε ήταν στις ακαδημίες μας, πλέον, να έχουν κερδίσει με το “σπαθί” τους μία θέση στην αντρική ομάδα.

Όλοι γνωρίζετε τι σημαίνει το μπάσκετ για τη Χαλκίδα και πόσο αγαπάει αυτή η πόλη το άθλημα. Θέλουμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα να μπορούμε να την αντιπροσωπεύουμε επάξια, ειδικά τώρα που η ομάδα έχει μπει σε μία νέα εποχή! Καλή σεζόν με υγεία, υπομονή και μακάρι στο τέλος της διαδρομής να είμαστε όλοι χαμογελαστοί».