Η απάντηση του Εθνικού στον Στανόγεβιτς

Mε ανακοίνωσή του, ο Εθνικός απάντησε στα όσα ανέφερε ο Νίκολα Στανόγιεβιτς παραθέτοντας την θέση του.

Αναλυτικά:

«Απάντηση στην επιστολή Στανόγιεβιτς που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου

Σαν παλαίμαχοι του τμήματος καλαθοσφαίρισης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού ότι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα διοικητικά του τμήματος μετά την πλήρη του εγκατάλειψη – διάλυση με κίνδυνο να βρεθεί ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο στόχος λοιπόν για φέτος είναι λάβει μέρος στο πρωτάθλημα, να γίνει μια οργάνωση και να παραδώσουμε την ομάδα σε κάποιον που θα θελήσει να ασχοληθεί με το τμήμα.

Στην ουσία του δημοσιεύματος του αθλητή Νίκολα Στανόγεβιτς έχουμε να παρατηρήσουμε ότι βρίθει αναληθειών. Εμείς από την πλευρά μας κρατήσαμε τους όρους της συμφωνίας που ο αθλητής δεν τήρησε και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αρνιόταν να συνεργαστεί και να αγωνιστεί για τη θέση για την οποία τον αποκτήσαμε, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας μας. Θα θέλαμε λοιπόν να πούμε σ’ αυτούς που συνέταξαν την πολύ ωραία ανακοίνωση στα ελληνικά, που ο αθλητής δεν γνωρίζει (!) ότι δεν είμαστε πολλοί, δεν περισσεύει κανείς, ήρθαμε για να ενώσουμε και όχι για να χωρίσουμε και προέχει όχι η προβολή κανενός μας αλλά το συμφέρον της ομάδας».