Η βράβευση του Κουτρούλια (+vd)

koutr-vrav-8Ο Τόλης Κουτρούλιας έγινε ο δεύτερος παίκτης που ξεπέρασε τους 5.000 πόντους στην ιστορία της Α2 (βάσει των στοιχείων του basketa2.gr) και το περασμένο Σάββατο τιμήθηκε από το σύλλογο του Παγκρατίου γι’ αυτή την πολύ σημαντική και ιστορική στατιστική επίδοση.

Η βράβευση του 39χρονου, πια, πάουερ φόργουορντ έγινε στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παγκρατίου με τον Φίλιππο Βέροιας και την τιμητική πλακέτα του του την παρέδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Σχίζας και ο πρώτος αντιπρόεδρος Γρηγόρης Δημακόπουλος.

«Χάρηκα πολύ με αυτό που έγινε και συνέβη με μια ομάδα που αγάπησα στα τέσσερα χρόνια παρουσίας μου σε αυτή. Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα, καθώς ήρθαν στο γήπεδο πρόσωπα που ήταν παρών και την πρώτη ημέρα που ξεκίνησα» τόνισε ο Τόλης Κουτρούλιας στην επίσημη ιστοσελίδα του Παγκρατίου (pagratiao.gr).

«Δέθηκα με το Παγκράτι, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ήταν κρίμα που έγινε σε μια ημέρα που κρίθηκε ποια ομάδα θα υποβιβαστεί, και εμείς έπρεπε να είμαστε οι ρυθμιστές της τελευταίες αγωνιστικές».

pagrati-omadiki-tmitiki se koutroulia-1

koutr-vrav-4

koutroulias-timitiki plaketa-1