Ο Εθνικός εκδήλωσε ενδιαφέρον για να αγωνιστεί στην Α1, δίχως όμως αυτό να προχωρήσει… Ο Ηρακλής κι ο Πανιώνιος τηρούν στάση αναμονής, ωστόσο υπάρχει ομάδα που “φλερτάρει” εντονότατα με την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία. Ο λόγος για τη Δόξα Λευκάδας, που παρουσιάζεται ετοιμοπόλεμη – τουλάχιστον στο διοικητικό σκέλος – για να βρεθεί στα “σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ.

koukoumpris stavros_doxa lefkadasΌπως αποκαλύπτουν οι grizoilikoi.blogspot.gr οι ιθύνοντες το νησιωτικό σύλλογο μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο Εθνικός αποσύρει το ενδιαφέρον του, φρόντισαν να κινηθούν άμεσα. Έστειλαν το σχετικό έγγραφο σε ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον συμμετοχής.

Μπάτζετ στις 300 χιλ. €

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Σταύρος Κουκουμπρής που χρηματοδοτεί τα τελευταία χρόνια την ομάδα, το ίδιο θα κάνει και φέτος. Μάλιστα οι προθέσεις του είναι να φτάσει το μπάτζετ του νησιωτικού συλλόγου στις 300 χιλ. €, συν την εγγυητική και όλα όσα χρειάζονται για την ίδρυση της ΚΑΕ.

Απομένει, πλέον να φανεί εάν η δυτική Ελλάδα θα αποκτήσει έναν ακόμη σύλλογο στην Α1, μετά από τους Απόλλωνα Πάτρας και Προμηθέα Πατρών.