21-lebron-james-1024x717Οι φήμες περί επικείμενης επιστροφής του Λεμπρον Τζέιμς στο Κλίβελαντ για λογαριασμό των Καβαλίερς, εκεί όπου είναι πλέον χεντ κόουτς ο Ντέιβιντ Μπλατ, οργιάζουν τα τελευταία 24ωρα.

Αφορμή στάθηκε αρχικά, η απόσυρση της επιστολής «κατηγορώ» του ιδιοκτήτη των Καβς Νταν Γκίλμπερτ προς τον Τζέιμς όταν εκείνος μετακόμισε στους Χιτ από το σάιτ της ομάδας αλλά και η επίσκεψη- αστραπή με το ιδιωτικό του τζετ στο Νότιο Μαϊάμι. Τόπο διαμονής του Λεμπρον.

Αυτή είναι η ερωμένη του Λεμπρον

Η συνέχεια δόθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πάλι στο έδαφος της Φλόριντα, όπου γιόρτασε τα γενέθλια της η επί σειρά ετών, φημολογούμενη ερωμένη του 30χρονου σταρ. Η Ρόμπιν Πρίτιμαν, μόνιμος κάτοικος Κλίβελαντ, επιβεβαίωσε την επιστροφή του αγαπημένου της στη γενέτειρα του (σ.σ. ο Τζέιμς είναι γέννημα – θρέμμα του Οχάιο) στο στενό φιλικό της περιβάλλον μετά τη φιέστα στο Μαϊάμι. Απλά για την ιστορία, θα αναφέρουμε ότι οι δυο τους, είναι πέρα από εραστές/φίλοι εδώ και χρόνια αλλά και συνεργάτες καθώς ο Λεμπρον έχει επενδύσει πολλές χιλιάδες δολάρια στο κομμωτήριο της στο Κλίβελαντ. Μάλιστα, λέγεται  ότι ήταν ο λόγος που η σύζυγος του Σαβάνα, με την οποία είναι μαζί από τα γυμνασιακά τους χρόνια (σ.σ. είναι και έγκυος στο τρίτο τους παιδί), επέμενε να φύγουν μακριά από το Κλίβελαντ.

Λέτε πλέον, να μην περνάει ο λόγος της;;; Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε εάν ο Λεμπρον θα κάνει το χατίρι της ερωμένης του που ανεβάσει tweets όλο υποννοούμενα ή της γυναίκας του!

Ρόμπιν Πρίτιμαν

Robin-Prettyman-LeBron-James1Robin-Prettyman-LeBron-James-2