Η ευχή έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια όλων στο κλειστό της Βούλας…

Αυτό το ραντεβού λίγο πριν το αντίο στο 2019 είχε ιδιαίτερη σημασία… Και άπαντες ήταν εκεί. Το κλειστό γυμναστήριο της Βούλας «Γ. Γεννηματάς» γέμισε απ’ άκρη σ’ άκρη, από… μπασκετανθρώπους (παλιούς και νεότερους), μα πάνω απ’ όλα από ανθρώπους που θέλουν και ξέρουν πώς να προσφέρουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους στον συνάνθρωπό τους. Η ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, με προπονητές τον Παναγιώτη Φασούλα, τον Τάκη Κορωναίο, τον Βασίλη Γκούμα και με βοηθό προπονητή το μικρό Γιάννη και παίκτες τους Άγγελο Κορωνιό, Νίκο Μπουντούρη, Δημήτρη Παπανικολάου, Ντούσαν Βούκτσεβιτς, Βασίλη Σούλη, Χρήστο Κωνσταντινίδη, Γιάννη Σιούτη, Σάκη Τζαλαλή, Τόλη Κουτρούλια. Κι από την άλλη ο Πρωτέας Βούλας με τους Παπαπέτρου, Μόρφη, Πολιτόπουλο, Πετς, Ματσάγγο, Παναγιωτίδη, Σκουλούδη, Φιλίππου Α., Δενδρινό, Κυριλή και με προπονητή τον Περικλή Ταυρόπουλο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς από: τον Γραμματέα του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας Γιάννη Μεϊμάρογλου, το Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, τον Δημήτρη Παπανικολάου και την Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Σάντρα Ζαφειρακοπούλου. «O αγώνας είναι έτοιμος να αρχίσει» ακούστηκε από τον παρουσιαστή του αγώνα, τον εξαιρετικό δημοσιογράφο Βαγγέλη Ιωάννου και ο αγώνας «Πάσα στην ευχή…καλάθι στη ζωή»… ξεκίνησε με την παρουσίαση των ομάδων από το μικρό Γιάννη!

Μέσα σε τρία 10λεπτα ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση ήταν σε πρώτο πλάνο. Προσωπικότητες που δόξασαν τη χώρα μας επί πολλά χρόνια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία ξεχωριστή αναμέτρηση.

Το επίσημο σκορ του αγώνα δεν έχει καμία σημασία… Κανείς τη συγκεκριμένη βραδιά δεν είχε το βλέμμα του στραμμένο στο ταμπλό… Στο συγκεκριμένο αγώνα νικητής ήταν η αρωγή και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο… Η βοήθεια στα παιδιά του Make-Α-Wish που στην πιο τρυφερή ηλικία τους κοιτάζουν τη ζωή στα μάτια.

Στο ημίχρονο έγιναν οι τιμητικές βραβεύσεις:
• Ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας απένειμε τιμητική πλακέτα στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές (ο κ. Γ. Μεϊμάρογλου στον Δ. Παπανικολάου).
• Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές, δια χειρός Δ. Παπανικολάου, απένειμαν στο μικρό Γιάννη μια φανέλα της Εθνικής με τον αριθμό 12 και το όνομά του.
• Ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας, δια χειρός αρχηγού της ομάδας Β. Μόρφη, απένειμε στο μικρό Γιάννη μια φανέλα του Πρωτέα και μια μπάλα μπάσκετ.
• Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές, δια χειρός Χ. Κωνσταντινίδη, απένειμαν στο Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών.
• Ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας, δια χειρός Αντιπροέδρου Στέργιου Γεωργακόπουλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στη Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Σάντρα Ζαφειρακοπούλου.

Ο μικρός Γιάννης βρέθηκε στα αποδυτήρια των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, γνώρισε τους παίκτες έναν έναν, αποκάλυψε την αγαπημένη του ομάδα και όλοι μαζί, σαν οικογένεια, φωνάξαν δυνατά «ζντο»!

? Ο μικρός Γιάννης στα αποδυτήρια των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.Γνώρισε τους παίκτες έναν έναν, μάθαμε την αγαπημένη του ομάδα και όλοι μαζί, σαν οικογένεια, φωνάξαμε δυνατά «ζντο»!Μεγάλη τιμή και χαρά για τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές και τον Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας η στήριξη του έργου του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή που βγαίνει αληθινή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή ενός παιδιού που πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια!

Publicerat av Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας Tisdag 31 december 2019