Η ιστορία, η φανέλα και ο στόχος στηρίζονται από τους οπαδούς… (vid)

panrerithraikos_celebrationΤη στήριξη των οπαδών του ζητά ο Πανερυθραϊκός στο παιχνίδι με τα Πεύκα, επισημαίνοντας ότι είναι εκείνοι που δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να παίξει με την ιστορία, τη φανέλα και συνάμα θα βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο της Ερυθραίας δεν κρύβουν την οργή τους για τα διαιτητικά σφυρίγματα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των play out κόντρα στα Πεύκα, στεκόμενοι κυρίως στις 44 ελεύθερες βολές, αλλά και στο καθοριστικό σφύριγμα 8 δέκατα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς.

Η ανακοίνωσή τους, άλλωστε επικεντρώνεται σε αυτά τα στοιχεία και αναφέρει:
“Οργή επικρατεί στις τάξεις του Πανερυθραϊκού μετά το 1ο αγώνα της σειράς των playout και την ήττα από τα Πεύκα, όπου οι διαιτητές ” έκαναν πάλι σωστά την δουλειά τους”, παίρνοντας τα εύσημα από τους ανωτέρους τους!!!!!!!
Όπως αυτό απεδείχθη περίτρανα με τις 44 βολές που εκτέλεσαν οι αντίπαλοι, όπως και με το προκλητικό σφύριγμα 8 δέκατα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, με το σκορ να είναι 62-64 υπέρ της Ερυθραίας και την ομάδα του Πανερυθραϊκού έτοιμη να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.
Καλούμε, λοιπόν, όλους όσους αγαπάνε το Ελληνικό μπάσκετ και θέλουν να το αλλάξουν προς το καλύτερο, αλλά πρωτίστως τον φίλαθλο κόσμο του Πανερυθραϊκού να στηρίξει βροντερά την ομάδα να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.
Εσείς θα βοηθήσετε την ομάδα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο!
Εσείς δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να παίζει με την ιστορία του συλλόγου, τη φανέλα και τον κόσμο της!
Θα είμαστε όλοι εκεί!
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου”.

Παράλληλα δημοσιοποίησε και το σχετικό video με την επίμαχη φάση τονίζοντας ότι “… σε συνέχεια της ανάρτησης του video με τη φάση των “8 δέκατα” πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού και με το σκορ να είναι 62-64 υπέρ της ομάδας μας, σας παρουσιάζει άλλες δύο φάσεις -μια για την κάθε ομάδα – στο τελευταίο λεπτό πριν τη λήξη της 1ης παράτασης που δείχνουν τη διαφορετική ποσέγγιση των σφυριγμάτων.

Η δε φάση με τον αθλητή του Πανερυθραϊκού είναι 7” και 6 δέκατα πριν τη λήξη της 1ης πράτασης – και αντί να σφυριχτεί φάουλ-γκολ το οποίο πιθανώς να μας έδινε τη νίκη, δε σφυρίζεται το φάουλ δίνοντας στην αντίπαλη ομάδα την κατοχή της μπάλας για τα 7’’ και την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη.
Σε αντίθεση με την προηγούμενη φάση, χωρίς να υπάρχει καμία επαφή οι διαιτητές σφυρίζουν εύκολα το φάουλ δίνοντας 2 βολές στην ομάδα των Πέυκων, 2 από τις 44 συνολικά!!!

Επαναλαμβάνουμε ότι ούτε φαντάσματα βλέπουμε, ούτε ότι μας κυνηγάνε οι πάντες…το μόνο που βλέπουμε είναι η πραγματικότητα…

Υπάρχουν πολλές τέτοιες φάσεις και αναφέρουμε και πάλι πως το DVD ολόκληρου του παιχνιδιού βρίσκεται στη διάθεση της ΚΕΔ.

Γι’ άλλη μια φορά….Εμείς θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό.