«Η ισχύς εν τη ενώσει» και… μεταγραφές

Την Πέμπτη πάρθηκε η απόφαση, την Παρασκευή ανακοινώθηκε στους… άμεσα εμπλεκόμενους και σήμερα το πρωί κατέφτασε και η ανακοίνωση! Ο ΓΠΣ και η ΑΓΕ Χαλκίδας δημοσιοποίησαν τη συγχώνευση τους υπό τον τίτλο «η ισχύς εν τη ενώσει», ανακοινώνοντας παράλληλα τη λύση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Καλογήρου, την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Γιώργο Βελισσαράκο, αλλά και τις μεταγραφές που έχουν γίνει (από τον ΓΠΣ) και έχουν διατηρηθεί εδώ και καιρό σαν επτασφράγιστο μυστικό…

Συγκεκριμένα, η Χαλκίδα ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη ΠαπαδημητρίουΝίκου Περρωτή, Ντένις Ντέντα και Κανέλλου Γαρμπή, καθώς και την ανανέωση των Θανάση Κατσούλα, Θανάση Πούλου, Αλέξη Πανταζή και Νίκου Βελισσαράκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματικά δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος ο τίτλος της ανακοίνωσης μας καθώς με αμοιβαίες υποχωρήσεις και αφήνοντας πίσω εγωισμούς και εμπάθειες Γυμναστικός και ΑΓΕΧ γίνονται ένα.

Μετά από συζητήσεις που σκοπό είχαν μόνο το καλό του μπάσκετ και τη Χαλκίδα, οι άνθρωποι που κράταγαν στα χέρια τους τις τύχες των δύο συλλόγων αποφάσισαν να συνεργαστούν σε όλα τα επίπεδα και να κατεβάσουν ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών αλλά να ισχυροποιηθούν και τα τμήματα των υποδομών μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Οι παραπάνω εξελίξεις όμως αφήνουν εκτός της ομάδας της Χαλκίδας τον άνθρωπο που ανέβασε για πρώτη φορά στην ιστορία της την ομάδα του Γυμναστικού στη Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών. Ο Λευτέρης Καλογήρου ο όποιος παίρνοντας όλα τα ρίσκα και τις ευθύνες την περασμένη περίοδο, αναλαμβάνοντας μία ομάδα τρεις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την οδήγησε στην άνοδο ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με το Ίλιον. Η ομάδα του Γυμναστικού, οι παίχτες, η διοίκηση και ο κόσμος της Χαλκίδας που στάθηκε δίπλα τους την περασμένη χρονιά, θέλουν να τον ευχαριστήσουν και να του ευχηθούν ότι καλύτερο για το μέλλον. Η περσινή επιτυχία της ομάδας οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον συγκεκριμένο προπονητή και οι άνθρωποι της Χαλκίδας το γνωρίζουν πολύ καλά. Λευτέρη σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που περάσαμε.

Οι προπονήσεις προετοιμασίας της ομάδας μας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 27 Αυγούστου με νέο προπονητή τον Γιώργο Βελισσαράκο, ο οποίος έχοντας μείνει πιστός στη δημιουργία νέων παιχτών και δουλεύοντας τα πιο πολλά χρόνια στις ομάδες τις περιφέρειας μας και σαν ομοσπονδιακός προπονητής στα τμήματα υποδομών των εθνικών μας ομάδων, θα αναλάβει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει την ενιαία πλέον και μετά από πολλά χρόνια ομάδα της Χαλκίδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η παλιά φρουρά του Θανάση Κατσούλα, Θανάση Πούλου, Αλέξη Πανταζή, Νίκου Βελισσαράκου, το νέο αίμα που έχει έρθει στην ομάδα, Δημήτρης Παπαδημητρίου από ΑΕΚ, Νίκος Περρωτης από Αίολο Τρικάλων, Ντένης Ντέντα από Διαγόρα Ρόδου, Κανέλλος Γαρμπής από Φιλαθλητικό, μαζί με τα πολλά υποσχόμενα παιδιά εφήβους και των δύο ομάδων και κάποιους παίχτες με τους οποίους απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιήσουν την παραμονή ή τον ερχομό τους στην ομάδα μας θα είναι τα εργαλεία στα χέρια του προπονητή στη «νέα» ομάδα της πόλης μας.

Το νέο διοικητικό σχήμα θα εκλεγεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Έτσι λοιπόν το σλόγκαν και σύνθημα της περασμένης χρονιάς έρχεται να γίνει πραγματικότητα και ευχόμαστε ο κόσμος της Χαλκίδας να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ . . . .ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ. . . . .ΜΙΑ ΠΟΛΗ. . . . .ΧΑΛΚΙΔΑ ! ! !».