«Η καλύτερη επιλογή ήταν να παραμείνω»

SarimpalidisΗ επιστροφή στην ΑΕΛ το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν γι’ αυτόν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για την απόφαση του Κώστα Σαρημπαλίδη να συνεχίσει να φοράει τα “βυσσινί”… «Έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή όταν επέστρεψα πέρυσι στην ΑΕΛ, έκανα και πάλι την καλύτερη επιλογή που παρέμεινα και για τη νέα χρονιά στην ομάδα» ήταν η σχετική δήλωση που έκανε ο Κώστας Σαριμπαλίδης.

«Είναι σίγουρα μία νέα δοκιμασία για εμάς η συμμετοχή στη Β’ Εθνική. Πρώτος στόχος είναι να έχουμε την υγεία μας και όλα θα γίνουν. Ο κορμός της ομάδας πέρυσι δεν ήταν για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά για μεγαλύτερη κατηγορία, και αυτό φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Σαφώς η Β’ Εθνική είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Έχουμε όμως πίστη στις δυνάμεις μας» συνεχίζει ο έμπειρος γκαρντ.

«Ξέρουμε τι μας περιμένει αλλά και τι μπορούμε να πετύχουμε. Και όπως και την τελευταία χρονιά ειμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τον κόσμο της πόλης της Λάρισας στο πλευρό μας, γιατί η ΑΕΛ αξίζει το καλύτερο» συμπλήρωσε ο Σαρημπαλίδης.