giannakopoulos_aggelopouloiΈχουν περάσει κάμποσα 24ωρα από τη μέρα που διεξήχθη το ντέρμπι των “αιωνίων” στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τα… μεθεόρτιά του δεν έχουν τελειωμό. Οι ανακοινώσεις έχουν αποκτήσει πλέον χαρακτήρα… sequel ενώ σ΄ αυτές ήρθε να προστεθεί κι η “καμπάνα” στους “πράσινους” από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με αφορμή υβριστικά συνθήματα…

Ας πάρουμε όμως τα θέματα ένα-ένα αρχίζοντας απ΄ το πλέον… ήπιο. Την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος επέβαλλε πρόστιμο ύψους 1400 € στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει το σκεπτικό του “… για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο για τα οποία όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν ως όφειλαν το άρθρο 27, χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ΕΥΡΩ (άρθρο 18. παρ. 1, 2 Αβ του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών) παράπτωμα που αναφέρεται στη με αριθ. πρωτ. 100/10-10-2014 κλήση μας, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 9-10-2014”.

Κι αφού ολοκληρώσαμε το θέμα με το πρόστιμο, ερχόμαστε στο… κεφάλαιο “ανακοίνωση”. Διότι τί μέρα θα ΄χαμε δίχως κάποια ανακοίνωση; Θα ΄μοιαζε με… αστακομακαρονάδα, δίχως αστακό! Οπότε οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, φρόντισαν να δώσουν τη… δέουσα πινελιά, με μία ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τον χαρακτηρίζουν ως δειλό συκοφάντη που προσφεύγει σε έναν απατεώνα ώστε να πλήξει το προφίλ τους με ανύπαρκτες κατηγορίες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Συνεπής και εθισμένος στις παράνομες πρακτικές του, ο Δ. Γιαννακόπουλος επανήλθε μέσω του newsbomb και των λοιπών κίτρινων ιστοσελίδων που ελέγχει και κατευθύνει για να μας εμφανίσει ως τάχα φοροφυγάδες που έχουμε ζημιώσει (!) το Ελληνικό Δημόσιο με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο εθισμός, όμως έχει παρενέργειες και οδηγεί σε φαιδρότητες.

Γιατί, απλούστατα, τα «στοιχεία» που επικαλείται ως δήθεν θησαυρό αποκαλύψεων δεν είναι παρά έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν και ισχυρισμοί που προβλήθηκαν από πρόσωπο το οποίο ήδη έχει καταδικασθεί με την ανώτατη ποινή κάθειρξης (10 ετών) για απάτες σε βάρος του πατέρα μας Κων. Αγγελόπουλου.

Τα συμπτώματα και αποτελέσματα της χρήσης είναι γνωστά. Δεν μας εκπλήσσει που ένας δειλός συκοφάντης προσφεύγει σε έναν απατεώνα επιχειρώντας να μας πλήξει με ανύπαρκτες κατηγορίες. Αυτό που μας εκπλήσσει είναι η απύθμενη θρασύτητα τόσο του Δ. Γιαννακόπουλου όσο και των εκδικητικών υποβολέων του.

Αντί ο έκπτωτος Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση και τους ισολογισμούς της, προσπαθεί άτεχνα να αντιστρέψει την πραγματικότητα σε βάρος μας, χρησιμοποιώντας (παράνομα) το περιεχόμενο μιας δικογραφίας για την οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί οριστικά.

Οι χειριστές της δικογραφίας, που τώρα έχουν σπεύσει στο πλευρό του Δ. Γιαννακόπουλου ασφαλώς γνώριζαν ότι η διαδρομή της οικογένειας μας είναι αδιάστικτη και δεν μπορούν να την αγγίξουν αυτά τα «στοιχεία». Εάν ο αφελής Δ. Γιαννακόπουλος προσποιείται ότι το αγνοεί, τότε είναι καιρός να το πληροφορηθεί πανηγυρικά, έστω και στις αίθουσες των δικαστηρίων, που τείνουν να εξελιχθούν στον φυσικό του χώρο.

Παναγιώτης Κ. Αγγελόπουλος

Γιώργος Κ. Αγγελόπουλος”.

Και φυσικά πλέον περιμένουμε την αντίδραση…