aris thivas-lokros atalantisΝέοι κανόνες και δεδομένα εφαρμόστηκαν στο παρκέ του “Ερίκκος Χατζόπουλος” της Θήβας στην αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Λοκρό Αταλάντης, όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν του ντέρμπι για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ με 82-79 (με το γκολ φάουλ που πέτυχε στα τελευταία δεύτερα της αναμέτρησης ο Σεραφείμ Παπάνογλου), με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να καταγγέλουν… πράματα και θάματα! Για καρπαζιά από τον πρόεδρο των γηπεδούχων στον διαιτητή (!), αλλά και για τη χρήση χρονομέτρη που δεν ήταν ορισμένος από την διοργανώτρια αρχή, κάνουν λόγο οι φιλοξενούμενοι.

fyllo agona

Μάλιστα τα όσα υποστηρίζει ο Λοκρός Αταλάντης έχουν καταγραφεί και στο Φύλλο Αγώνα (από τον διαιτητή για το επεισόδιο με τον πρόεδρο), ενώ έχει γίνει και ένσταση για τον χρονομέτρη, ο οποίος όπως αναφέρουν “… είναι γονέας αθλητή που αγωνιζόταν με την ομάδα του Άρη στο παιχνίδι και “κρατούσε” ή “έτρεχε” το χρόνο κατά το δοκούν σε πολλά σημεία του αγώνα παρά τις παρατηρήσεις της Α΄ Διαιτητή μετά από τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας. Ειδικά στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα δεν σταματούσε αμέσως μετά από καλάθι το χρόνο και όταν τον σταματούσε τον ξεκινούσε όποτε ήθελε. Ο συγκεκριμένος χρονομέτρης δεν έχει ούτε άδεια κριτή αγώνα μπάσκετ”.

Στον Λοκρό δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους για τα όσα συνέβησαν στο ματς και πλέον περιμένουν να μάθουν την τύχη της ένστασης που έκαναν κατά της ομαλής τέλεσης του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι έγινε κακή εφαρμογή των κανονισμών από τον χρονομέτρη, της οποίας συνέπεια είναι η συγκεκριμένη διαμόρφωση του αποτελέσματος.