Η “ΛΑΜΨΗ” του Κώστα Σλούκα

Η προσωπική του εμπειρία του Κώστα Σλούκα με τον πατέρα (έφυγε από τη ζωή) του έδωσε την ώθηση να ασχοληθεί με τον σύλλογο ΛΑΜΨΗ, ο οποίος βοηθάει τους γονείς των παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο.

Μέσα από το Instagram, ο παίκτης της Φενέρ, γνωστοποίησε την ενασχόλησή του με τον σύλλογο.  «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που γνωρίστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πλέον είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογενείας και πρεσβευτής του τεράστιου έργου που παράγει ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ.

Η προσωπική μου εμπειρία με τον πατέρα μου ήταν αυτή που μου έδωσε την ώθηση να ασχοληθώ με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι και φαντάζομαι αυτό που βιώνουν οι γονείς των παιδιών που προσβάλλονται από τον καρκίνο ειναι πολλαπλάσιο αυτού που ένιωσα εγώ.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στις δράσεις της ΛΑΜΨΗΣ με διάφορους τρόπους δωρεάς όπως προσφορά στον σύλλογο σε αιμοπετάλια, μυελού των οστών, αιμοδοσία!».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που γνωρίστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πλέον είμαι μελος μιας μεγαλης οικογενειας και πρεσβευτής του τεράστιου έργου που παράγει ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ. Η προσωπική μου εμπειρία με τον πατέρα μου ήταν αυτή που μου έδωσε την ώθηση να ασχοληθώ με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι και φαντάζομαι αυτό που βιώνουν οι γονείς των παιδιών που προσβάλλονται από τον καρκίνο ειναι πολλαπλάσιο αυτού που ένιωσα εγώ. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στις δράσεις της ΛΑΜΨΗΣ με διάφορους τρόπους δωρεάς όπως προσφορά στον σύλλογο σε αιμοπετάλια,μυελού των οστών,αιμοδοσία!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις