Η μάχη για τη κορυφή… φουντώνει

Ένα διπλό ακόμη θα φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της τη πρωτοπόρο Ελευθερούπολη και αυτό θα κάνει ότι μπορεί για να το πάρει μέσα στα Διαβατά και κόντρα στον Ιωνικό Ιωνίας. Σε περίπτωση που πάντως…κάτι δεν πάει καλά ο Μακεδονικός θα χαρεί πολύ να ανέβει στη κορυφή, σε περίπτωση βέβαια που έχει κερδίσει προηγουμένως τον Μαντουλίδη.

Ε, αν δεν τα καταφέρει ούτε αυτός, τότε θα είναι ευκαιρία για το Ανατόλια να «χαμογελάσει» και να αγγίξει κορυφή πάντα με τη προυπόθεση ότι θα έχει κάνει  το… καθήκον του να κερδίσει εκτός έδρας τον νεοφώτιστο Πολύγυρο. Ο δρόμος… όχι της ευτυχίας αλλά της επιτυχίας μπορεί να μην είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα αλλά η Χαλκηδόνα προσπαθεί να τον κάνει όσο πιο εύκολο γίνεται και αν πάρει και το διπλό μέσα στο Άδενδρο σίγουρα θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η Κομοτηνή θέλει μια νίκη η οποία θα την κάνει να ξεχάσει…όλα τα άσχημα της προηγούμενης αγωνιστικής και είναι αποφασισμένη να μην αφήσει περιθώρια στο Ασβεστοχώρι για να της τα θυμίσει… Οι Τιτάνες Δράμας πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες και ελπίζουν ότι είναι θέμα χρόνο να τους…επιβεβαιώσουν και τα αποτελέσματα κάνοντας αρχή από τον αγώνα με τη ΧΑΝΘ.
Μακεδονικός – Μαντουλίδης (Νεάπολη, 18:00)
Γαλαξίας Αδένδρου – Χαλκηδόνα (Άδενδρο, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Ελευθερούπολη (Ιωνίας Διαβατών, 18:00)
Κομοτηνή – Ασβεστοχώρι (Κομοτηνή, 18:00)
Πολύγυρος – Ανατόλια (Πολύγυρος, 18:00)
ΧΑΝΘ – Τιτάνες Δράμας (ΧΑΝΘ, 18:00)

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής: